Lola's Box

După adolescenţă, tenul nostru ar trebui să arate impecabil, dar, din motive diverse, se întâmplă să ne mai confruntăm cu imperfecţiuni care necesită intervenţii externe. Pentru acele femei care au nevoie de ajutor, din rândul cărora fac şi eu parte, NIVEA a lansat două produse cu ajutorul cărora tenul să fie mult îmbunătăţit.

Nu am ascuns niciodată faptul că am probleme cu tenul. După perioada adolescenţei – când este un lucru firesc datorită schimbărilor pe care le suferă organismul oricărei femei -, nu am mai avut necazuri până acum cinci ani, când tiroida a început să-şi facă de cap. După ce m-am operat şi am trecut la substituţia hormonală pe bază de pastile, tenul meu a arătat deseori precum cel din adolescenţă. Aşa că…

Vara, motivele pentru care apar imperfecţiuni pe ten sunt şi mai numeroase. Căldura, transpiraţia, razele ultraviolete (în ciuda folosirii unor creme cu SPF) sunt doar câteva din motivele pentru care pielea are de suferit. Trebuie să recunosc că, pentru sezonul estival 2015, ascunderea imperfecţiunilor îmi este uşurată de două produse NIVEA pe care le folosesc, iar rezultatele sunt cel puţin interesante din punctul meu de vedere.

NIVEA cremă BB 5în1 pentru ten predispus la acnee

NIVEA cremă BB 5în1 pentru ten predispus la acneeDe cum am primit acest produs, curiozitatea mea a fost evidentă pentru că NIVEA propune o cremă 5în1, astfel că îndeplineşte mai multe funcţii. Îmbogăţită cu extract de magnolie, crema are o textură delicată şi lasă tenul hidratat, fără imperfecţiuni. La aplicare se întinde foarte bine, motiv pentru care tenul este matifiat şi beneficiază de un boost de luminozitate. Dacă şi tu ai un ten cu predispoziţie acneică, atunci merită să încerci crema NIVEA BB 5în1 (50 ml, 22,12 lei) pentru că produsul se adaptează uşor nuanţei pielii.

NIVEA demachiant gel pentru ten predispus la acnee

NIVEA demachiant gel pentru ten predispus la acneePentru a evita ca tenul nostru să aibă de suferit, ritualul de îngrijire trebuie să includă o demachiere la ceas de seară, astfel încât să lăsăm pielea să respire pe timpul nopţii. Noul demachiant gel de la NIVEA a fost creat special pentru femeile care au un ten gras sau cu predispoziţie acneică. Produsul curăţă delicat şi eficient, inclusiv zona ochilor, după care tenul rămâne mat, fără nici o senzaţie de grăsime sau impurităţi. Extractul de magnolie completează formula antibacteriană, demachiantul se aplică pe faţa umedă, se masează uşor, iar la final se clăteşte. Dacă vei avea şi tu curiozitatea de a încerca demachiantul gel NIVEA (200 ml, 18,92 lei), vei rămâne plăcut impresionată de cât de mat, luminos şi curat va fi tenul tău.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Alertă de vară: două produse NIVEA pentru un ten impecabil

    1. Ca sa iti faci o parere, mie uneori imi acopera cearcanele.Din punctul meu de vedere are o acoperire destul de mare pentru un BB.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.