Lola's Box

Fiecare dintre noi a trecut printr-un moment când a avut nevoie de o sumă de bani şi nu a avut de unde să împrumute. Sau birocraţia bancară ne-a făcut să renunţăm la contractarea unui credit. Dar ai încercat vreodată soluţia de la Provident?

Provident, logoAi găsit o ofertă extrem de avantajoasă pentru vacanţă şi nu ai toţi banii? Sau îţi renovezi casa şi mobilierul visat este mai scump decât bugetul pe care ţi l-ai propus? Ori poate ai nevoie de fonduri suplimentare pentru cei mici? Sunt situaţii cu care ne-am confruntat în viaţă şi mereu am căutat soluţii de finanţare rapidă. Dacă nu am găsit să împrumutăm de la cineva apropiat – rude, prieteni -, la bănci a fost aproape imposibil, mai ales de când sunt necesare şi fişele fiscale.

Provident, credit rapidEi bine, este timpul să reţii un nume: Provident. Poţi obţine un împrumut rapid, pentru sume cuprinse între 500 şi 3.500 de lei, iar actele necesare sunt adeverinţa de venit şi dovada de rezidenţă. În plus, totul se desfăşoară cu maximă operativitate şi, în maximum 48 de ore de la solicitarea ta, vei avea şi banii, astfel încât să-ţi poţi rezolva problemele cât mai curând.

Spre deosebire de creditarea printr-o bancă, contractul pe care îl închei cu Provident este transparent, toate costurile suplimentare (dobânzi şi comisioane) sunt explicate foarte clar şi, lucru extrem de important, nu sunt scrise mic, astfel încât să nu vezi şi să semnezi “ca primarul”. Mai mult, nici nu trebuie să te deplasezi tu pentru încheierea formalităţilor, agentul Provident va fi cel care te va contacta pentru a stabili o întâlnire la domiciliul tău.

Provident, credit rapidDacă eşti o persoană mai comodă şi nu vrei să-ţi pierzi timpul cu transferuri bancare pentru plata ratelor, poţi opta pentru un credit cu gestionare la domiciliu, care include un comision unic şi presupune ca agentul Provident să te viziteze săptămânal pentru încasarea ratei. Cred că mai simplu de atât nu se poate, aşa că ia în calcul această variantă când vei mai avea nevoie rapidă de bani.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.