Lola's Box

Cu toate că se apropie Crăciunul, eu cred că am rămas tot în luna august, aşa că, “despuiată”, m-am procopsit cu o răceală de toată frumuseţea care nu îmi dădea pace. Scăparea mea a venit de la Ropharma.

Nu sunt genul care să iau medicamente “după ureche”, aşa că vizita la medicul de familie este “must have” dacă răceala nu trece în două zile. Am un medic de familie tânăr, care se bazează pe aceleaşi principii ca şi mine: mai întâi încercăm cu naturiste şi vedem dacă trece.

Aşa că am ajuns acasă cu:

ropharma-activit-imuno-forte

Activit Imuno Forte – un supliment alimentar pe bază de lapte colostru, lactoferină şi vitamina C. Produsul de la Ropharma stimulează imunitatea şi creşte rezistenţa organismului, îmbunătăţeşte starea generală în caz de alergii şi inflamaţii. În plus, fiind antiviral, antibacterian, antiparazitar şi antifungic, reduce incidenţa complicaţiilor în diverse afecţiuni, blochează/neutralizează acţiunea radicalilor liberi răspunzători de efectele nocive asupra organismului.

ropharma-septogal-lactoferinaSeptogal + lactoferină – supliment alimentar eficient în infecţii acute (bacteriene, virale sau fungice) cu localizare bucofaringiană (faringite, amigdalite, laringite). Graţie lactoferinei, suplimentul produs de Ropharma are rol protector împotriva infecţiilor microbiene şi virale, cu acţiune antiinflamatoare pe întregul tract respirator.

Pentru tratamentul tusei, Ropharma vine în ajutor cu Septusin. Este un supliment alimentar cu extract din rădăcini de lemn dulce, cu rol protector împotriva infecţiilor microbiene şi virale. Acesta este eficient în inflamaţiile căilor respiratorii: bronşite, faringite, sinuzite, astm bronşic, pneumonii. În plus, oferă un efect răcoritor.

ropharma-septusinPersonal, sunt fan Ropharma pentru că tot de la ei iau şi Cholest Bio. Este singurul supliment care îmi scade nivelul colesterolului şi, din păcat, este destul de ridicat pentru vârsta mea. Ce m-a impresionat – mai ales că eu sunt diabetica – a fost faptul că Septogal nu conţine zahăr, aşa că am putut să îl iau fără nici o grijă.

Am scăpat de răceală aceasta şi sper că mă voi proteja din timp de cele viitoare. Mai spun eu în glumă că este “103 August”, dar este cazul să nu mai visez cai-verzi pe pereţi, cu soare şi mare.

Voi ce suplimente alimentare folosiţi? Dacă vă interesează, eu am o listă.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Ai grijă de sănătatea ta cu Ropharma

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.