Lola's Box

Precum în nuvelele lui Jules Verne, astăzi facem ocolul magazinelor. Nu, nu în 80 de zile, ci în 13 advent calendare. Şi nu orice calendare, ci unele de lux, dar care de Crăciun – pentru că există minuni – sunt la preţuri mai accesibile.

De curând am fost în Austria şi în cele câteva zile petrecute prin Viena am descoperit câte advent calendare diferite poţi găsi. De la cele high-end până la cele ale marilor lanţuri de parfumerii, toate sunt foarte populare şi figurează printre bestsellers. Aşa că, pentru cea de-a treia căsuţă din Lola’s Advent Calendar am zis să vă delectez cu câteva calendare ce nu se găsesc în România, dar se pot comanda online.

Amazon Beauty

Pentru prima dată în istoria sa, Amazon a creat un advent calendar de beauty, cu 24 de produse premium şi de lux – multe figurează printre cele mai bine vândute ale retailerului online. După extragerea unei zile – practic, trageţi un sertar – apare următoarea. Costă doar 56 de euro, dar momentan este sold-out.

ASOS

Când este vorba de advent calendare, ASOS nu putea să rateze momentul şi revine cu o selecţie a principalelor produse cult pe care le vinde de-a lungul anului: Starskin, 111Skin sau Nip + Fab. Preţul este de 62 de euro, dar acum figurează “out of stock” ☹.

Atelier Cologne

Parfumuri, săpunuri, minisprayuri şi mult altele. Calendarul (68 euro) este ideal pentru cei care vor să pătrundă în universul Atelier Cologne, iar fanii parfumurilor vor fi impresionaţi de surprizele pregătite.

Beauty Expert

Costă 113 euro, dar tot ce găseşti în el are o valoare retail de 396 de euro. Sună bine, nu? Unul dintre cele mai atractive advent calendare numără doar 12 zile, dar oferă branduri de beauty precum Eve Lom, Caudalie sau Paula’s Choice. După perioada de sărbători, ambalajul se poate folosi ca depozit compact.

Diptyque

Cine nu şi-ar dori să numere zilele până la Crăciun cu aromele minunate ale parfumierului parizian? O selecţie de miniaturi, inclusiv Vinaigre de Toilette (10 ml), produse deluxe pentru piele şi corp (15 ml), minilumânări (35 g),dar şi o lumânare de 70 g. Costă 350 de euro şi este limitat la unul per comandă.

Elemis

Dacă te pasionează produsele de îngrijire a pielii, calendarul Elemis îţi va face cu ochiul. În spatele fiecărei uşiţe se află câte un produs “mini” – surpriza cea mare este la final, unde te aşteaptă crema Pro-Collagen Marine în format full-size. Dacă îl vrei, te costă 170 de euro, dar tot ce este în el valorează mai mult decât dublu.

Feel Unique

Pe principiul “2 în 1”, advent calendarul vine cu doar 12 căsuţe strălucitoare, decorate ca pentru Crăciun. Rujuri, palete, creme hidratante şi eyeliners, toate aceste surprize ţi-ar uşura cardul de 40 de euro.

Harrods

O altă premieră printre advent calendare vine de la celebrul magazin de lux. Selecţia include produse cult şi lansări noi, totul costând 285 de euro. Poate părea mult, dar, dacă stai să aduni produs cu produs, vei ajunge la un total retail de 675 de euro.

Liberty

Unele dintre cele mai dorite produse din portofoliul beauty de la Liberty se află în căsuţele acestui advent. Te întâlneşti cu branduri precum Byredo, Diptyque sau Le Labo, într-un calendar ce îmbină produse full-size cu eşantioane. Preţul lui este de 200 de euro, dar valorează aproape 570 de euro.

Mankind

Când este vorba de advent calendare, nu sunt uitaţi nici bărbaţii, iar acest set de lux este ideal pentru a fi oferit drept cadou. Valoarea totală a produselor de îngrijire ajunge la 740 de euro, dar se poate cumpăra cu “doar” 285 de euro.

Marks & Spencer

25 de produse dintre cele mai bine vândute în magazinele Marks & Spencer se regăsesc în calendarul pentru Crăciunul 2017. În mod normal, totul ar costa 285 de euro, dar există şi o parte bună. Oricine cheltuie 40 de euro în magazine sau online, poate cumpăra advent calendarul cu doar 40 de euro. Convenabil, nu? 😊

No7

Valorează 195 de euro, dar se vinde cu 47 de euro. Aşa că nici nu este de mirare că advent calendarul No7 s-a lansat cu o listă de aşteptare de… 100.000 de persoane. În el se regăsesc unele produse cult ale brandului, dar şi noutăţi ce vor fi pe placul fanilor.

QVC

Ţineţi minte filmul Joy, în care Jennifer Lawrence inventează mopul care se storcea singur, iar Bradley Cooper o promova la postul QVC? Ei bine, de Crăciun, QVC aduce un advent calendar roz – TILI -, cu unele dintre cele mai bine vândute branduri – printre care sunt Rituals, Liz Earle, Elemis sau Murad. Costă doar 45 de euro şi poate fi un cadou în avans pentru oricine.

V-aş face cadou cu mare drag oricare din aceste advent calendare, dar este puţin peste bugetul meu. 😊 Aşa că în căsuţa numărul 3 se ascunde un cadou compus din produse pentru îngrijirea pielii şi a părului. Pentru a intra în tragerea la sorţi, regulile sunt:

  • Share (public) al articolului însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lasă-mi un comentariu cu linkul share-ului şi, eventual, spune-mi care dintre advent calendarele prezentate îţi face cu ochiul.

Lista de înscrieri se încheie la finalul zilei de 3 decembrie (ora 24.00), iar câştigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorţi şi va fi anunţată în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a doua este Valeria Chertes (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

27 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 3: advent calendare de lux

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.