Lola's Box

Ceea ce vei citi acum este povestea unui tânăr de 20 de ani, al cărui păr se îngrăşa foarte repede şi care, datorită noii game Elseve Argilă Extraordinară, a scăpat de necaz foarte repede.

De cum am primit coletul cu noile produse create de L’Oreal Paris, am început să mă gândesc cum voi explica eu efectul lor asupra părului meu. Pentru că podoaba mea capilară este oricum, numai nu una cu tendinţă de îngrăşare. Şi ca un copil bun ce este, băiatul cel mare a fost salvatorul meu.

Fiind la vârsta la care organismul lui trece printr-o multitudine de schimbări, părul este unul din capitolele la care are de suferit. Aproape că nu există zi în care să nu fie nevoit să se spele pe cap. Mereu mă întreabă “Şi tu ce mai ai nou împotriva părului gras?”, aşa că a fost cel mai fericit când i-am spus că am noua gamă Elseve Argilă Extraordinară. “Ia să vedem cât este de extraordinară”, mi-a spus şi am simţit o urmă de îndoială în vocea lui.

Au fost de ajuns două utilizări – mască purificatoare pe părul uscat, apoi şampon şi balsam pentru îngrijire -, pentru ca părul lui să aibă un aspect ce s-a schimbat radical. “Îmi pare rău pentru tine, dar nu-ţi mai dau Elseve Argilă Extraordinară. Nu ştiu cum o fi pentru alţii, dar pentru mine a fost extraordinară”, a spus şi am remarcat imediat că era teribil de încântat de cum îi arătă părul. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a mai adăugat: “Şamponul uscat îl poţi folosi. Din când în când”.

Argilele din Elseve Argilă Extraordinară

Încă din antichitate, argila este folosită în ritualuri de îngrijire, iar măştile cu această pulbere miraculoasă sunt soluţii magice pentru tenul nostru. Acum este rândul ritualurilor de îngrijire a părului, iar Elseve Argilă Extraordinară este prima gamă pe bază de argilă, utilizând o combinaţie de trei argile fine, cu parfum delicat şi textură onctuoasă:

  • albă – uşoară, fină şi foarte maleabilă, are la bază caolinit, un ingredient cu capacitate foarte mare de absorbţie a sebumului, şi are rolul de a împrospăta;
  • albastră – cu rol de revitalizare, se bazează pe smectit, care are o textură fină şi absoarbe impurităţile;
  • verde – este cea purificatoare datorită particulelor microscopice fine ce curăţă şi absorb apa; este bazată pe saponit, recunoscut ca fiind surfactant.

Aşa că, dacă vă aveţi un păr care se îngraşă repede, vă recomand să încercaţi Elseve Argilă Extraordinară. Dacă vreţi mai multe referinţe, îl contactaţi pe juniorul-senior. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “«Adio, păr gras» cu noua gamă Elseve Argilă Extraordinară

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.