Lola's Box

Dacă mă citiţi de mult, ştiţi că întotdeauna am avut o mare problemă cu cearcănele. Am tot încercat produse şi tehnologii noi pentru a scăpa de ele. Da, am avut rezultate, dar temporare. Cum sunt o fire ambiţioasă, iar anii nu mă cruţă nici pe mine, am decis că singura variantă care m-a mulţumit pe deplin şi care a fost de lungă durată este cura cu acid hialuronic.

BEFORE…

Acum două săptămâni am trecut pragul Anti Aging Klink cu ocazia evenimentului de lansare oficială a celei de-a doua unităţi dezvoltată de linia de business Optimed Medical. Centrul medical româno-german a fost creat pe fondul unei cereri tot mai mari a românilor pentru servicii medicale private. Această cerere a venit mai ales din zona de oftalmologie, unde pacienţii solicitau servicii de calitate şi în alte direcţii.

Şi, ca la orice eveniment, au fost şi nişte premii, iar norocul mi-a surâs şi mie. Eram fericita posesoare a unor creme antiaging. Şi cum Camelia Andrăşescu este tânără şi frumoasă, i-am propus un schimb reciproc avantajos: cremele contra unui voucher pentru injectări cu… acid hialuronic. 🙂

Aşa că, după vacanţa de la începutul lui decembrie, am dat telefon şi m-am programat. Dr. Adrian Alexandru (Medic Primar, Doctor în Ştiinţe Medicale – Chirurgie Plastică şi Reconstructivă) mă aştepta în cabinet, unde mai întâi am avut o discuţie despre zonele care mă deranjează. Şi mi-a făcut o mică simulare cam cum voi arăta după procedeul de umplere a cearcănelor. Apoi am trecut la completarea formularelor care sunt absolut necesare: trebuie să ştie istoricul tău medical, medicamentele pe care le iei şi dacă ai alergii.

După aceea a trecut la aplicarea anesteziei, iar zona a fost acoperită cu folie. Bineînţeles că am întrebat de ce. 🙂 Folia sigilează mai bine compuşii din crema anestezică, iar aceasta îşi face mai repede efectul. Sunt genul de pacient cuminte, care ascultă indicaţiile medicului, drept pentru care înţepăturile nu m-au durut. Doar într-un loc am simţit un pic acul. Ştiţi şi voi, dacă aţi trecut prin proceduri care implică acul, ca sunt puncte unde anestezia nu vrea să prindă.

De data aceasta am folosit acid hialuronic Princess – normal, doar sunt o prinţesă în castelul meu. 🙂 Pentru cultura mea generală, am întrebat care este diferenţa între mărcile de acid hialuronic. De exemplu, Princess este un brand vestit pentru faptul că are cele mai puţine impurităţi şi nu dă alergii. La plecare, am primit recomandarea de a bea foarte multă apă în zilele următoare pentru a ajuta acidul hialuronic, de a nu mânca sărat şi, în seara respectivă, să dorm un pic mai sus decât de obicei. Reguli pe care le ţineam oricum pentru că fac parte din rutina mea zilnică.

Ce mi-a plăcut foarte tare este faptul că am primit un carneţel, unde Dr. Alexandru a notat data când mi-a efectuat injectarea şi cu ce acid hialuronic. la câteva zile de la intervenţie, eşti chemată pentru retuş, pentru a nu exista riscul de a ţi injecta prea mult sau prea puţin, iar efectul să dispară rapid. Acest lucru mă convinge că se preocupă de pacienţi şi nu îi lasă la voia întâmplării pe principiul “ce iese, aia e”.

Gheaţa face minuni după intervenţie

Încă de la intrare se vede că oamenii de acolo sunt adevăraţi profesionişti şi nu lasă lucrurile la voia întâmplării. Poate veţi spune că este clinică privată şi este normal. Ei bine, am mai trecut pragul unor clinici private unde interesul era până când făceai plata, apoi dispărea brusc.

… and AFTER
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.