Lola's Box

Sărbătorile de iarnă sunt prilej de bucurie şi de petrecere, motiv pentru care ne dorim cu toate să fim strălucitoare şi să atragem atenţia. Şi, după ce realizăm machiajul potrivit, adăugăm un plus de strălucire cu ţinuta aleasă, dar şi cu accesoriile, capitol la care Oriflame ne sare în ajutor cu oferta de sezon.

Set cercei Sparkle in Paris, 34,00 leiSet cercei Sparkle in Paris (34,00 lei)
Trei perechi de cercei: pietre roz strălucitoare, perle şi forme de diamante cu tăieturi pătrate. Testaţi pentru nichel.

Cercei Chiquita Silver (26,00 lei)
Cercei circulari, cu pietre strălucitoare din sticlă şi răşină, placare de culoare gri metalic. Închidere din oţel inoxidabil. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Geantă cu lanţ Chiquita (49,00 lei)
Geantă spectaculoasă, din imitaţie de piele neagră, cu mâner din lanţ metalic şi detalii din ţinte cu efecte piramidale. Închidere magnetică şi buzunar interior cu fermoar.

Brăţară Chiquita (26,00 lei)
Brăţară 5-în-1, în nuanţe de negru şi argintiu – o combinaţie captivantă de lanţuri metalice, mărgele şi pietre strălucitoare. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Ceas Sparkle in Paris (89,00 lei)
Ceas Sparkle in Paris 89,00 leiCeas elegant, în nuanţă argintie şi cu brăţară elastică din patru şiruri de perle. Carcasa de pe spate din oţel inoxidabil. Baterie fără mercur. Mecanism Quartz. Testat pentru nichel.

Portofel Cheryl Bow (39,99 lei)
Portofel şic, detalii cu fundiţă şi pandantiv în formă de inimă. Confecţionat din imitaţie de piele şi piele întoarsă, închidere cu fermoar, compartiment cu fermoar, pentru monede, fante pentru carduri.

Geantă Cheryl Bow (69,99 lei)
Geantă din imitaţie de piele şi piele întoarsă, detalii cu fundiţă şi pandantiv în formă de inimă. Închidere cu fermoar, buzunar interior cu fermoar şi buzunare fără fermoar.

Brăţara Cascade 35,00 leiBrăţară Cascade (35,00 lei)
Brăţară de nuanţă argintiu lucios, cu design elegant şi pietre sclipitoare din sticlă. Etui catifelat inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Sistemul de prindere se potriveşte majorităţii măsurilor.

Inel Cascade (20,00 lei)
Romantismul clasic. Inel cu elemente intercalate ce imită frunzele, în tonuri de argintiu şi cu pietre sclipitoare din sticlă. Etui catifelat inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Ajustabil, pentru a se potrivi tuturor mărimilor.

Cercei Cascade (26,00 lei)
Set de cercei, cu elemente inedite ce imită frunzele, în nuanţe de argintiu, şi cu pietre sclipitoare din sticlă. Sistem de prindere din oţel inoxidabil. Etui catifelat inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Portofel Glossy Quilt (45,00 lei)
Portofel matlasat, din imitaţie de piele neagră.

Geantă Glossy Quilt (89,00 lei)
Geantă lucioasă, matlasată, cu finisaje luxoase, din imitaţie de piele neagră.

Cercei Purple Glam 16,00 leiColier Purple Glam (35,00 lei)
Colier dublu, cu lanţ în tonuri de auriu şi mărgele din material acrilic, combinate cu pietre din sticlă. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Cercei Purple Glam (16,00 lei)
Cercei lungi, în tonuri de auriu şi cu mărgele mov din material acrilic. Etui din organza inclus.

Brăţară Purple Glam (19,00 lei)
Brăţară cu mărgele mov, din material acrilic, combinate cu pietre din sticlă. Etui din organza inclus. Banda elastică se potriveşte majorităţii mărimilor.

Geantă Gabriella Burgundy (89,00 lei)
Geantă de umăr cu design clasic, din imitaţie de piele de nuanţă vişinie, cu detalii aurii.

Portfard Gabriella Burgundy (29,99 lei)
Portfard din imitaţie de piele, de nuanţă vişiniu intens, cu detalii aurii.

Cercei convertibili Luxe 39,99 leiCercei convertibili Luxe (39,99 lei)
Set cu cercei din cristal de sticlă. Sistem de prindere din oţel inoxidabil. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Conţin instrucţiuni. Cutie neagră pentru cadou inclusă.

Eşarfă Red Fusion (49,00 lei)
Eşarfă din poliester 100%, imprimeu cu detalii ce imită pielea de şarpe.

Portofel Red Fusion (47,00 lei)
Portofel din imitaţie de piele şi piele întoarsă de culoare roşie, cu detalii ce imită pielea de şarpe.

Geantă Red Fusion (99,00 lei)
Geantă de umăr, din imitaţie de piele şi piele întoarsă de culoare roşie, cu detalii care imită pielea de şarpe.

Eşarfă Golden Zebra (44,00 lei)
Eşarfă mătăsoasă de culoare aurie, cu imprimeu negru “tip zebră” şi franjuri fine. Ideală pentru un look business, casual sau mai elegant. Material: poliester.

Portfard Pink Leopard (20,00 lei)
Portfard trendy, cu imprimeu leopard, în nuanţe vesele de auriu şi roz. Este prietenul colorat al produselor tale preferate de machiaj! Închidere cu fermoar. Material: poliuretan termoplastic.

Colier Aliyah Pearl 49,00 leiColier Aliyah Pearl (49,00 lei)
Strălucitor şi de impact. Colier auriu, cu multiple şiraguri de perle artificiale în tonuri de şampanie. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Brăţară Aliyah Pearl (27,00 lei)
Brăţară aurie, opulentă, cu şiraguri de perle artificiale în tonuri de nuanţa şampaniei. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Benzi elastice, pentru a se potrivi tuturor mărimilor.

Set cercei Aliyah Pearl (17,00 lei)
Set versatil, cu cercei din perle artificiale în tonuri glam de culoarea şampaniei, fiecare cu sistem de prindere din oţel inoxidabil. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Colier Brilliant Flowers (39,00 lei)
Materiale: fier, aliaj cu zinc, material acrilic, placare aurie. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Cercei Brilliant Flowers (17,00 lei)
Materiale: ABS, aliaj cu zinc, alamă, material acrilic, placare aurie. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Eşarfă Crystal 39.00lei
Eşarfă din poliester negru, încrustată cu strasuri elegante din sticlă. Accesorizarea perfectă a unei ţinute de seară.

Geantă Feminine (55,00 lei)
Geantă elegantă din imitaţie de piele. Cureaua din lanţ auriu se poate detaşa, astfel că geanta se poate purta şi în variantă plic.

Portfard Orchid Collection (39,00 lei)
Portfard Orchid Collection 39,00 leiPortfard luxos, cu imprimeu elegant, din imitaţie de piele neagră şi poliester.

Colier Shimmering (44,00 lei)
Colier în nuanţe de gri şi argintiu, cu pietre din sticlă. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Colier Layla (39,00 lei)
Colier spectaculos, cu pietre negre din material acrilic, aşezate în formă elegantă de guler. Etui din organza inclus.

Cercei Layla (19,00 lei)
Cercei negri în formă de picături, cu pietre ovale din material acrilic. Sistem de prindere din titan. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Brăţară Layla (32,00 lei)
Geanta Norah Chain 99,00 leiBrăţară statement, cu pietre negre, ovale, din material acrilic. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Bandă elastică, pentru a se potrivi tuturor mărimilor.

Portofel Norah Chain (49,00 lei)
Portofel super stylish, din imitaţie de piele neagră. Detaliile din lanţ argintiu îi conferă versatilitate, putând fi purtat şi ca geantă-plic.

Geantă Norah Chain (99,00 lei)
Geantă de umăr, cu design sofisticat, din imitaţie de piele neagră şi cu detalii trendy din lanţ argintiu. În acest sezon este accesoriul perfect pentru orice ocazie.

Colier Valerie (44,00 lei)
Colier Valerie 44,00 leiDesign unic realizat de Valerie, având simbolul-semnătură în formă de pasăre de culoare aurie, cu pietre din sticlă neagră. Etui negru din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Poşetă Valerie (59,00 lei)
Eleganţa clasică întâlneşte multifuncţionalitatea specifică modernismului. Această poşetă catifelată, din poliester de culoare neagră, este spectaculoasă şi poate fi purtată ca geantă de seară. Are detalii în tonuri de auriu şi simbolul-semnătură al lui Valerie, pasărea aurie.

Geantă Valerie (99,00 lei)
Combinaţia perfectă dintre design fashion şi funcţionalitate. Geantă de umăr, din poliester negru catifelat, cu paiete ce adaugă accente strălucitoare. Are simbolul-semnătură al lui Valerie, pasărea de culoare aurie.

Cercei Snake (17,00 lei)
Cercei cu detalii curbate şi pietre de culoare neagră. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Colier Golden 29,00 leiColier Golden (29,00 lei)
Acest colier magnific, cu lucrătură fină, este la fel de atractiv şi fascinant precum personalitatea ta imprevizibilă. Materiale: placare de culoare aurie, sticlă. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Brăţară Snake (29,00 lei)
Brăţară în formă de şarpe, cu design ce imită detaliile pielii de reptilă şi un ochi din piatră de culoare neagră. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

Mai multe idei de accesorii puteţi găsi în catalogul Oriflame.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.