Lola's Box

Vara începe să fie tot mai aproape, doar temperaturile şi soarele cam trag chiulul. Dar ne-am pregătit programul de frumuseţe pentru vară? Dacă nu, ar trebui să-l privim pe cel pe care ni-l propune Académie Scientifique de Beauté.

În sezonul estival, tenul este mereu supus chinurilor. Soarele îl ţine sub un “bombardament” continuu – te poţi alege cu pete solare, riduri, chiar şi arsuri în cel mai rău caz. Şi totuşi, dorinţa noastră este aceea de a avea un ten strălucitor şi sănătos. Dar ce este de făcut pentru a ne îndeplini dorinţa?

Académie Scientifique de Beauté

Académie Scientifique de Beauté vine cu un program de frumuseţe, care poate fi urmat atât la salon, cât şi acasă. Această abordare unică şi specifică de îngrijire a pielii include patru ritualuri al căror rezultat este un ten mai frumos şi un bronz uniform, dar şi mai longeviv. Programul a fost conceput după metoda unică a brandului Académie: diagnostic – prescripţie – tratament.

În tratamentele Académie din cura de vară regăsim produse pe care le putem folosi acasă, dar care sunt recomandate de către esteticiană.

Académie Scientifique de Beauté

  • Micro-Dermabrasion Visage & Mains: tratament ce curăţă intens ţesutul cornos, îmbunătăţind permeabilitatea pielii.
  • Soin Oxygenant Stimulant: tratament de oxigenare ce oferă un efect intens de luminozitate, detoxifiere, protecţie faţă de factorii oxidanţi.
  • Soin Hydratant Optimale: tratament intens de hidratare ce are proprietatea de a oferi şi de a menţine nivelul optim de hidratare celulară.
  • Soin Hydratant Anti-Oxidant: tratament pe bază de acid hialuronic şi vitamina C, ce lucrează în trei molecule – astfel, oferă protecţie faţă de radicalii liberi; conferă hidratare şi o prevenţie antiîmbătrânire.

Académie Scientifique de Beauté

În plus, pe lângă aceste patru tratamente, programul de frumuseţe pentru vară este completat de gamele Derm Acte, Bronzecran şi Bronzexpress.

Crema corectoare anticearcăn

Académie Scientifique de Beauté

O altă noutate Académie, crema reprezintă o combinaţie unică de ingrediente active şi pigmenţi iluminatori, rezultatul fiind un anticearcăn cu proprietăţi duble: machiaj şi îngrijire. Produsul este recomandat pentru toate vârstele, indiferent de tipul de ten.

Cum spuneam, vara este foarte aproape. V-aţi pregătit programul de frumuseţe?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.