Lola's Box

Viaţa într-un mediu poluat face ca, în ciuda conştientizării acestui fapt, miza să fie mare atunci când vine vorba despre soluţiile pentru îngrijirea tenului. Tema a fost studiată şi de Académie Scientifique de Beauté, care ne propune două soluţii pentru ca tenul nostru să arate impecabil.

Ameninţările privind poluarea vin atât din mediul extern – noxe, încălzire globală, chimicale agricole -, cât şi din interiorul casei – folosirea produselor de curăţare. Unde duce toată această poluare? Apar puncte negre, ridurile se intensifică, iar tenul îşi pierde din luminozitate. Toate acestea sunt cauzat şi de faptul că o particulă de poluare este de 20 de ori mai mică decât porul uman. Pentru aceasta avem nevoie de produse de skincare care pot combate efectele poluării.

Din dorinţa de a spune “Stop” poluării, Académie Scientifique de Beauté a creat produse speciale care protejează tenul, îi conferă luminozitate şi hidratare. Cu ajutorul lor, piele beneficiază de un scut de protecţie şi luptă împotriva radicalilor liberi.

Serumul Éclat 8h este un produs elixir “antioboseală”, cu o concentraţie mare de extract de caisă, ce oferă un efect radiant nemaiîntâlnit, iar rezultatul este un ten fără imperfecţiuni. Textura este fluidă, cremoasă şi hidratantă, iar efectul durează opt ore. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Aquabaume Éclat alungă semnele de oboseală şi revigorează pielea prin tratamentul bogat în extract de caise, ce oferă imediat un boost de strălucire. Produsul combină prospeţimea unui gel cu confortul unui balsam şi, în plus, ajuta la fixarea machiajului. În urma aplicării, pielea este revitalizată şi mai radiantă.

Experţii Académie Scientifique de Beauté recomandă ca serumul Éclat 8h şi Aquabaume Éclat să fie folosite împreună, în cursul dimineţii, înainte de aplicarea machiajului. Produsele au în compoziţie ingredient activ antipoluare.

DE REŢINUT: 20% din procesul de îmbătrânire este genetic, moştenit de la părinţi, însă 80% depinde de alegerile noastre privind stilul de viaţă: alimentaţie, mişcare, îngrijire. Decizia ne aparţine atunci când vine vorba despre felul în care ne dorim să îmbătrânim. Poţi trata cu indiferenţă sau poţi alege să-ţi laşi tenul pe mâna specialiştilor de la Académie Scientifique de Beauté. Parcă merităm un ten tânăr, indiferent de vârstă, nu?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.