Lola's Box

Chiar înainte de intrarea în sezonul estival, Abercrombie & Fitch a lansat First Instinct Blue, o reinterpretare a parfumului original First Instict din 2016. Esenţa este una îndrăzneaţă, neaşteptată şi cu adevărat masculină.

“First Instinct Blue” este inspirat de acel moment de exaltare, când dorinţa unui bărbat pentru aventura pune stăpânire pe el şi este pregătit să-şi transforme visele în realitate. Este interpretarea parfumată a sentimentului că doar cerul este limita.

Cum arată bărbatul căruia i se potriveşte noul parfum Abercrombie & Fitch? Este îndrăzneţ, încrezător şi stylish, iar toate acestea fără nici cel mai mic efort. Imaginaţi-vă un spirit liber, cu un stil de viaţă neînfricat, care ştie cum să-şi trăiască viaţa după… First Instinct Blue.

Într-o nouă interpretare a designului original de la Fabrice Legros (Studio Pi) pentru First Instinct, sticla este “bazată pe o structură rectangulară”, iar ceva din grafica ei aduce aminte de momentul magic când simţi fluturi în stomac. Culoarea de albastru închis oferă un element de fascinaţie suprafeţei unduitoare, în timp ce logo-ul placat pe lateral te duce cu gândul către magazinele A&F din toată lumea.

Când vorbim de parfumuri, este imposibil să nu discutăm şi despre arome. “Am dorit să construiesc o aromă care să îmbine perfect valorile de bază ale brandului cu culoarea albastră”, afirmă Yves Cassar (IFF), maestrul parfumier care semnează First Instinct Blue. “Asocierea prospeţimii emoţionante este accentuată cu condimente şi echilibrată prin profunzimea culorii, alături de puterea substanţială şi captivantă a ambrei. O aromă distinctivă datorită modului cum funcţionează prospeţimea: pătrunzătoare şi într-o manieră cu adevărat dependentă. Este proaspătă, dar nu rece sau distantă.”

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue – parfumul Fresh Fougere

Note de vârf: Prospeţimea emoţionantă a mărului îngheţat este înviorată de bergamota suculentă şi înmiresmată de cardamomul aromat. Deschiderea energetică conferă o primă impresie electrizantă.

Note de mijloc: Lavanda crocantă de sub soarele arzător creează o ciocnire caldă, potenţată de mixul confortabil dintre rozmarin şi piper. Prospeţimea autentică este evidenţiată de această evoluţie neaşteptată de condimente.

Note de bază: Ambra captivantă, susţinută de boabele de Tonka şi lemnul de santal, lasă în urmă un traseu cald al tonurilor mult mai profunde şi spirituale. Bărbat care trăieşte după instinctul primar se va întoarce mereu la acesta.

Nu ştiu ce gânduri aveţi voi, dar ceva îmi spune că vara aceasta va fi călăuzită de First Instinct. Dacă este şi Blue, cu atât mai bine.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Vara în stil Abercrombie & Fitch: First Instinct Blue

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.