Lola's Box

Într-o perioadă în care griul era la modă, L’Oreal Paris a lansat gama de rujuri Color Riche, care a avut darul de a aduce culoare în viaţa mamelor noastre. După 30 de ani, noi suntem cele care ne mândrim când ne completăm colecţia cu un produs Color Riche.

L'Oreal Paris, eveniment Color Riche, tortDouă secunde. Te întrebi ce legătură este între aceste două secunde şi rujurile Color Riche? Este una foarte strânsă, pentru că, la fiecare două secunde, undeva pe mapamond se vinde un ruj. Iar acest ruj este… Da, ai ghicit, Color Riche de la L’Oreal Paris. Şi orice femeie a folosit, măcar o dată în viaţă, un produs din această gamă. Iar cine l-a utilizat o dată, nu a mai renunţat la el.

Acum trei decenii, când a apărut pe piaţă, Color Riche era un tabu pentru multe dintre femeile din România. Erau vremuri cenuşii, produsele de calitate din Occident erau aproape imposibil de procurat. Şi, cu toate acestea, multe dintre românce reuşeau – nu întrebaţi cum 🙂 – să aibă un ruj L’Oreal Paris. Fiecare simţea nevoie de culoare, de cât mai multă culoare. Cu alte cuvinte, Color Riche.

L'Oreal Paris, eveniment Color Riche, Lola's BoxLa 30 de ani, Color Riche este în deplinătatea frumuseţii sale, asemenea unei femei care îl poartă, iar ceea ce este mai frumos abia urmează. Şi pentru că nu putea trece ceasul aniversar fără să ne încânte din nou, L’Oreal Paris lansează rujul Color Riche în 21 de nuanţe care să acopere toate doleanţele cromatice ale femeilor.

Noua formulă vine cu pigmenţi bogaţi, care să ofere o intensitate de două ori mai mare a culorii, dar şi cu extract de argan, lotus şi camelie, pentru un plus de hidratare. Rezultatul este o culoare expresivă şi o intensitate inegalabilă a culorii – poţi refuza “la crème de la crème”? 🙂 Iar pentru ca lookul să fie desăvârşit, gama Color Riche este completată de colecţiile de creioane-contur pentru buze, respectiv de lac de unghii.

This slideshow requires JavaScript.

La mulţi ani, Color Riche!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.