Lola's Box

Când spui L’Occitane en Provence, gândul îţi zboară, fără să vrei, la parfumul poveştilor mediteraneene. Iar 2015 este anul în care brandul francez îşi sărbătoreşte primii 10 ani de prezenţă în România.

Dacă vrei să pătrunzi, fie şi pentru doar câteva clipe, într-un univers senzorial dominat de arome şi cadouri deosebite, atunci trebuie neapărat să faci o vizită în noul magazin L’Occitane en Provence. Noul concept HOME a fost lansat odată cu redeschiderea locaţiei din Bucureşti Mall, moment ce a marcat primul deceniu de prezenţă al mărcii franceze în ţara noastră.

L'Occitane en Provence, aniversare RomâniaMagazinele L’Occitane en Provence pot fi o destinaţie ideală de shopping pentru oricare dintre voi în cazul în care căutaţi produse pe bază de uleiuri esenţiale şi cu ingrediente 100% naturale. Având ceva din aerul înmiresmat al regiunii Provence, gamele includ produse destinate îngrijirii complexe a feţei, a corpului, dar şi pentru relaxare şi răsfăţ: aromaterapie, parfumuri şi produse pentru casă.

Prezentă pe piaţa din România încă din anul 2005, L’Occitane en Provence a adus o serie de premiere în industria cosmeticelor:

  • prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea;
  • a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje;
  • a interzis utilizarea ingredientelor de origine animală şi testarea pe animale;
  • a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor;
  • a utilizat ingrediente certificate A.O.C.

Această din urmă emblemă indică faptul că ingredientele ce stau la baza obţinerii produselor respective fac parte din culturi selecţionate şi reprezintă o garanţie a calităţii constante şi superioare a produselor.

În prezent, gamele de produse L’Occitane en Provence sunt disponibile în şapte magazine dedicate din București, Cluj, Constanţa şi Iaşi, în peste 30 de spaţii special amenajate în farmaciile Sensiblu din 15 oraşe. Iar fanii shoppingului virtual au la dispoziţie magazinul online.

L’Occitane en Provence – Ştiaţi că…

Având doar un vechi distilator, un camion mic şi cunoscând în profunzime lumea plantelor, Olivier Baussan – un tânăr de 23 de ani – obţinea primele uleiuri esenţiale de rozmarin care au un succes neaşteptat în pieţele din Provence. În 1976, într-o veche fabrică de săpunuri, Olivier readuce la viaţă arta de manufacturare a săpunurilor după reţete tradiţionale din Marseille. Cu alte cuvinte, L’Occitane en Provence va aniversa, la anul, 40 de ani de existenţă.

L'Occitane en Provence, aniversare România

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.