Lola's Box

Pentru fanii bucătăriilor japoneză şi fusion, Zen Fusion le propune o nouă locaţie cu specific nipon. Şi faptul că se află într-unul dintre cele mai frumoase şi elegante hoteluri, face ca restaurantul să fie şi mai spectaculos.

“În această seară vreau să fiu ZEN”, mi-am spus atunci când am păşit în locaţia din strada Vasile Lascăr. Frumos, elegant şi cu totul altfel, Hotelul Sarroglia este locul în care am descoperit noul restaurant Zen Fusion. Şi nu ascund că mereu sunt fascinată de ceea ce înseamnă cultura şi bucătăria din Extremul Orient. Atenţia la detalii şi grija cu care toate ingredientele sunt aşezate în preparate este de-a dreptul… senzaţională. Iar măiestria unui chef din Ţara Soarelui Răsare nu este egalată decât de precizia şi fineţea unui cuţit Sashimi.

Zen Fusion

Zen Fusion, sushi

Cum ar fi fost să trec pragul unui restaurant cu specific japonez şi să nu gust sushi? Well… Cred că ar fi fost un gest pentru care bucătarul nipon s-ar fi gândit la harakiri. Şi cum am spus că sunt zen şi nu vreau să creez drame existenţiale, am testat diversitatea de sushi preparate chiar în faţa noastră de echipa Zen Fusion. Şi chiar dacă nu am putut testa şi selecţia de vinuri – deşi “domnu’ soţ” spune că au licori interesante în meniu -, m-am delectat cu live actul semnat Inna. Care ştie să facă show şi să improvizeze de minune.

Zen Fusion, bucătar japonez

Zen Fusion, sushi

Zen Fusion, Inna

Cu ce este diferită noua locaţie? În primul rând, experienţa este uşor diferită faţă de celelalte locaţii Zen Fusion. Pe lângă bucătăria fusion – cu puternice accente japoneze -, clienţii pot savura numeroase vinuri care acompaniază perfect un preparat Zen. Este suficient să priveşti preparatele pentru a asemăna explozia de culoare cu un tablou al celor mai renumiţi impresionişti. Cât despre papilele gustative… Ştiţi vorba cu curcubeul, nu? 🙂 Iar atmosfera intimă şi designul minimalist te vor ajuta să te simţi ZEN.

Zen Fusion, Anne & Gabriela

Zen Fusion, vinuri

Zen Fusion, Denis Radu

Aşa că, fie că vreţi să ieşiţi cu prietenii, fie că doriţi o ieşire în cuplu, recomandarea mea este să încercaţi Zen Fusion. Sunt sigură că nu veţi avea reproşuri de făcut. Din contră, veţi fi zen şi de-a dreptul încântaţi.

Zen Fusion, ambianţă

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.