Lola's Box

Este încă iarnă şi frigul ne dă târcoale, dar cu toate ne gândim la zilele de primăvară. Şi, când te gândeşti la anotimpul în care toată natura înverzeşte, nu poţi să nu îţi aduci aminte de mirosul sublim al florilor de cireş. Ei bine, pentru cele care preferă această aromă, Yves Rocher vine cu o nouă apă de toaletă din colecţia Un Matin au Jardin: Cerisier en Fleur.

Yves Rocher Un Matin au Jardin Cerisier en Fleur
Gel de duş parfumat 200 ml (15,5 lei), apă de toaletă 100 ml (74 lei), lapte parfumat pentru corp 200 ml (28 lei)

Nu ascund faptul că sunt un fan declarat al produselor Yves Rocher – apa micelară nu-mi lipseşte niciodată din stocul de produse cosmetice, iar cremele fac adevărate minunii (apropos, din martie vor lansa o nouă gamă de îngrijire a tenului mixt şi gras, Sebo Vegetal). Aroma de lăcrămioare a fost până acum preferata mea, dar cred că îşi va pierde locul în favoarea celei de flori de cireş.

Pe lângă apa de toaletă, gama cu aromă de flori de cireş cuprinde şi gel de duş parfumat (flacon de 200 ml) şi lapte parfumat pentru corp (flacon 200 ml). În colecţia Un Matin au Jardin mai regăsim apele de toaletă cu aromă de lăcrămioare (Muguet en Fleurs, creatoare parfum: Sonia Constant), liliac (Lilas Mauve; Annick Menardo), trandafir (Rose Fraîche; Shyamala Maisondieu) şi flori de citrice (Agrumes en Fleurs; Christiane Plos).

Yves Rocher Sebo Vegetal Gel Crème Zéro Defaut & Sérum Pores Resserres sur fond

Am dorit să surprind sentimentul unei plimbări relaxante prin grădinile îmbogăţite cu mireasma florilor de Cireș. Un acord vegetal se îmbină cu esența de mandarină verde din Italia pentru a evidenția suflul aerian și diafan al parfumului florilor de Cireș. Nota florală de mijloc este subliniată prin acordul de migdală verde și este pusă în valoare prin esenţa de patchouli din Indonezia şi delicateţea moscului.
Francis Kurkdjian, creator de parfumuri

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.