Lola's Box

De pe la jumătatea lui februarie, timp de o lună, suntem răsfăţate: Valentine’s Day, Dragobete, Mărţişor şi 8 martie. Sunt cel puţin patru motive când primim cadouri, aşa că venirea primăverii ne găseşte cu nenumărate “bunătăţi” în ceea ce priveşte machiajul. Şi nu putem nega că rujul este imposibil de ignorat atunci când ne înfrumuseţăm.

YSL Rouge Pur Couture 35 Rouge VernisRouge Pur Couture 35 Rouge Vernis. A fost dragoste la prima vedere între mine şi acest ruj de la Yves Saint Laurent. Nu este acea nuanţă clasică, simbolul feminităţii, al dragostei şi al pasiunii, ci o tonalitate ceva mai închisă, dar la fel de atractivă.

Prima dată l-am descoperit într-unul din magazinele de cosmetice din România. Din multitudinea de culori disponibile, această nuanţă era precum un girofar aprins. Parcă îmi şoptea de pe raft (vouă nu vi se întâmplă? :)): “Uite-mă, sunt aici, ia-mă acasă!”. Preţul a fost cel care m-a împiedicat să-l cumpăr: 150 de lei (aproximativ 34 de euro). Într-o mare reţea de magazine de cosmetice şi parfumuri din Germania, acelaşi ruj era 29 de euro, ceea ce în banii noştri ar fi însemnat aproape 130 de lei.

Dintotdeauna am fost adepta ideii că poţi avea parte de un lucru pe care ţi-l doreşti, doar că trebuie să ai răbdare. Rujul Pur Couture mi-a demonstrat încă o dată cât de adevărat este crezul meu, pentru că, într-o bună zi, o reclamă pe internet mi l-a scos în cale la un preţ promoţional. O asemenea ocazie nu se putea rata, aşa că l-am cumpărat şi într-o săptămână îl aveam acasă. Era al MEU.

Dar să lăsăm vorbăria şi să trecem la fapte concrete. Rujurile din noua generaţie Pur Couture au fost inspirate de legendara paletă de culori pentru care Yves Saint Laurent a devenit celebru – roşu, fucsia, portocaliu -, iar colecţia de nuanţe captivante oferă un look personalizat indiferent de nuanţa tenului. Învăluit într-un etui auriu, conceput de directorul de creaţie Stefano Pilati, rujul Pur Couture denotă eleganţă.

YSL Rouge Pur Couture 35 Rouge VernisBuzele se bucură de o culoare intensă, foarte naturală, graţie tehnologiei Coloreaveal, în timp ce extractele naturale le oferă o hidratare reconfortantă care durează toată ziua. Nivelul de acoperire este de la mediu la integral, care dă un aspect satinat buzelor tale. În mod normal, “durata de viaţă” a unei aplicări este de 5-6 ore, dar intervalul se reduce atunci când mănânci, bei o cafea, un ceai sau un suc – rămân acele urme stânjenitoare pe pahar – ori fumezi.

De obicei, roşu este o nuanţă pretenţioasă pe care nu o porţi zi de zi şi nici eu nu sunt genul care să mă încumet să o port în orice situaţie. Şi totuşi… M-am îndrăgostit de Pur Couture 35 Rouge Vernis şi, chiar dacă am vreo 40 de rujuri, acesta este singurul pe care pun mâna în fiecare dimineaţă.

Facebook Comments

Related Posts

11 thoughts on “YSL Rouge Pur Couture 35 Rouge Vernis

 1. Arata extraordinar!nu este o culoare care sa deranjeze iar pe buzele tale arata super.sa-l folosesti cu drag!
  Pupici dulci!

  1. Multumesc Alexia! Este o culoare foarte placuta, nu este acel rosu kinky cum ai crede cand te uiti la el.

   Puszi 🙂

 2. Oaw! Ba da, eu as da….ca tine cam 6 luni, doar nu-l folosesti zilnic.
  Singura mea problema e ca nu prea imi vine sa incerc prin magazine rujurile scumpe. Iar daca nu le incerc sa vad exact cum arata, nu ma indur sa dau zeci de euro
  Lucrurile s-ar schimba daca as primi testere din cand in cand de la magazine- dar niciodata, never-ever n-am primit spre testare mostre de rujuri de marca!

  1. Stai linistita ca nici eu nu incerc pe gura rujurile. In mare stiu cam ce culori mi se potrivesc, asa ca le testez pe mana. Pe asta, de exemplu, l-am testat la Sephora de se uitau vanzatoarele cam chioras la mine.

 3. * adica rujurile ieftine le iau pe “neincercate” ca nu plang dupa bani daca nu mi se potrivesc….

 4. buna.hihih o caruta nu gluma au si noante de cioco ? multumesc pop week.placut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.