Lola's Box

O minivacanţă în oraş sau un prânz delicios? Nu se poate să le îmbin? Am un pont pentru voi: Younivers. O oază de linişte şi de răcoare – da, este “must have” în zilele de vară -, într-o zonă cu multă verdeaţă din Capitală.

La umbra Casei Presei Libere, acolo unde se resimte briza Herăstrăului, Younivers te aşteaptă pentru momentele în care doreşti să te relaxezi. În week-end ca în week-end, dar ce poate fi mai plăcut decât o escapadă în timpul săptămânii… După o pauză în cel mai cool summer club din Bucureşti, parcă te întorci cu un totul alt moral la muncă. 🙂

 

Younivers, Anne

După ce am fost la lansarea locaţiei, am profitat de ziua liberă de Rusalii şi am zis că… Ce dacă este luni? Trebuie să profit de week-endul prelungit, aşa că, pentru că mi-a plăcut la nebunie, am pornit spre locul unde găsesc şi piscină, şi lounge, şi restaurant. Adică la Younivers Summer Club.

Mi-ar fi plăcut să pot profita de acalmia de la piscină, doar că soarele îşi făcea de cap peste limitele suportabilului şi era periculos chiar şi în cazul în care foloseam SPF50+. Aşa că am combătut căldura cu un suc răcoritor – ştiţi şi voi cât de importantă este hidratarea pe timpul verii. Apoi, pentru că era ora prânzului, am decis că voi experimenta o parte din preparatele cu care ne-a ademenit ospătarul. Aşa că…

Younivers, creveţi Black Tiger la grătar

Younivers, focaccia cu parmezan

Am ales creveţi Black Tiger la grătar, cu unt şi usturoi, care au avut întâlnire cu o delicioasă şi pufoasă focaccia cu parmesan. Toate au fost preparate perfect, asezonate exact cât trebuie, iar la final îţi venea să te lingi pe degete de bune ce au fost. Nu a fost cazul pentru că la Younivers am avut o surpriză foarte plăcută: ni s-a adus câte un bol cu apă şi lămâie pentru a ne curăţa degeţelele. Este că nu vedeţi în multe locuri aşa ceva?

Younivers, bol cu lămâie

Younivers, cafea

Am uitat de desert? Nu, nu am uitat de el, doar am omis să vă spun şi despre el. 🙂 Acum să nu credeţi că am ales ceva foarte complicat – vara, cât simţi nevoie de ceva fresh, nimic nu poate fi mai potrivit decât un platou cu fructe. Pepene roşu, căpşune, struguri, fructul pasiunii, pepene galben, nectarine, coacăze roşii – toate proaspete, reci şi asezonate cu mentă proaspătă. Boost de energie, nu altceva!

Younivers, platou cu fructe

Aşa că, dacă vreţi să vă luaţi o zi de vacanţă sau vreţi să evadaţi câteva ore de la birou, o puteţi face fără să fiţi nevoiţi să părăsiţi Bucureştiul. Vei pătrunde într-un univers cu design exclusivist şi vei descoperi o lume bogată a gusturilor şi a aromelor gastronomiei rafinate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.