Lola's Box

Garderoba unei femei nu cunoaşte limite atunci când vine vorba de pantofi şi genţi, în special dacă alegem piese atemporale. Dar, dacă vrei neapărat branduri, două nume care nu trebuie să-ţi lipsească sunt Stuart Weitzman şi Versace 19.69.

Ca orice lucru care ţine de fashion, şi genţile au tendinţe care se schimbă de la un sezon la altul. Cine îşi permite poate achiziţiona oricâte piese, singura problemă este să aibă unde să le stocheze. Pentru că numărul lor va creşte constant, dar sigur. 🙂 Dar ce facem când bugetul nostru nu este “no limit”? Aşa cum am mai spus-o, trebuie să alegem modele de genţi în trend pentru femei, dar să fie acele modele atemporale.

Anne @ Palatul Cantacuzino

Ei bine, pentru că îmi place să şi pun în aplicare ceea ce spun, la unul din ultimele evenimente la care am fost, am purtat o geantă Stuart Weitzman. Recunoscut ca un brand de lux, a apărut firesc întrebarea cât am dat pe ea. Iar răspunsul a fost oarecum şocant: nu foarte mult. Pentru că este model vintage, dar mereu potrivit indiferent de tendinţe. Aşa că am cumpărat-o imediat, mai ales că Weitzman este un brand pe care şi-l doreşte orice femeie în propriul dressing.

Anne @ Palatul Cantacuzino

Cum găseşti asemenea nestemate? Simplu, trebuie să le cauţi, ca orice lucru preţios. Sunt târguri vintage, sunt magazine de specialitate, doar trebuie să le vizitezi şi să cotrobăi printre lucruri. Ai să vezi că nu te vor costa o avere. Aşa am făcut şi eu, că doar nu credeaţi că geanta Stuart Weitzman mi-a căzut din cer. 🙂 În plus, dacă ai flerul necesar, poţi găsi obiecte foarte interesante şi în magazinele online. Doar să nimereşti când sunt reducerile cele mari şi să profiţi la maximum de ele.

Geantă Stuart Weitzman

Anne @ Palatul CantacuzinoAcum că am lămurit “the bag issue” – sună mai fancy, nu? -, să trecem la pantofi. Fără îndoială, încălţămintea este punctul sensibil al majorităţii. Dar mereu suntem puse în faţa dilemei: cei mai la modă sau cei mai comozi pantofi pentru femei? Da, fără îndoială, ne-am dori să fim în ton cu ultimele tendinţe. Dar, mai ales în cazul pantofilor cu toc, confortul este un aspect foarte important.

Cam aşa a fost şi în cazul sandalelor Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo. Negre, din piele, cu decupaj Lucille. Pentru mine, întâlnirea cu ele a fost dragoste la prima vedere. Mi-au plăcut din prima clipă şi ceva îmi spunea că vor fi foarte confortabile, iar feelingul nu m-a înşelat deloc. Este una din situaţiile de care vă povestea: să profiţi de discount. Poţi refuza o pereche de sandale, când au o reducere de 70%? Pentru un brand italian, iar cei din Peninsulă sunt renumiţi pentru încălţămintea pe care o creează.

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo este un brand tânăr, fondat la Milano în urmă cu doar 15 ani. Nu trebuie să-l confundaţi cu renumita casă Versace, dar veţi descoperi că are creaţii foarte interesante, care atrag atenţia imediat. Şi dacă nici italienii nu s-or pricepe la modă, atunci nu ştiu cine ar putea-o face… Calitatea este demnă de renumele numelui, iar acest lucru a fost testat din plin de sandalele mele. Pe care le-am purtat cu mare drag şi o voi mai face şi cu altă ocazie.

Sacou: Vero Moda
Geantă: Stuart Weitzman
Sandale: Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo

Iar ele au participat la realizarea machiajului zilei
Iar ele au participat la realizarea machiajului zilei
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.