Lola's Box

Pentru multe domnişoare, începutul primăverii este sinonim cu începerea pregătirilor pentru cel mai important moment din viaţa unei tinere (şi nu numai): nunta. Şi dacă timpul vă este drămuit serios, cel mai simplu este să mergeţi la un târg de nunţi. Aşa că… poftiţi la Expo Ideal Mariaj.

Nina & Sherry by Galia Lahav
Nina & Sherry by Galia Lahav

Timp de trei zile (28 februarie – 2 martie), Palatul Parlamentului este gazda celei de-a noua ediţii a evenimentului. Alături de cei peste 100 de specialişti care vă vor da sfaturi preţioase cu privire la organizarea nunţii, în cadrul Expo Ideal Mariaj puteţi beneficia de consiliere gratuită şi din partea unor nume grele precum Adina Buzatu, Natalia Vasiliev sau Mihai Albu.

De asemenea, veţi descoperi cele mai noi tendinţe în rochii de mireasă, aranjamente florale, meniuri, muzică sau mărturii. Sau poate vă veţi fi norocoasa care va câştiga o croazieră de cinci stele pe Marea Mediterană oferită de Ideal Mariaj

Ca întotdeauna, designerii români vor prezenta cele mai noi creaţii de rochii de mireasă, după cum brandurile internaţionale vor căuta şi ele să vă impresioneze. Surpriza acestei ediţii a târgului o reprezintă rochiile Galia Lahav, care vor fi expuse într-un decor suprarealist.

Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, organizatorii Expo Ideal Mariaj au pregătit încă o surpriză pentru viitorii miri: o maşină de epocă, din gheaţă, pe care cei mai nonconformişti viitori însurăţei o pot comanda pentru o nunta care va fi, cu siguranţă, de neuitat.

 

Vera Sposa, rochii de mireasă de pe 5th Avenue


Broderiile manuale îmbogăţite cu perle naturale, cele mai preţioase ţesături create vreodată, detaliile captivante definesc rochiile Galia Lahav – prezente în România prin Vera Sposa – , care vor fi expuse în zona centrală a Sălii Unirii de la Palatul Parlamentului. În acest an, mireasa Galia Lahav explorează Riviera Franceză, navighează pe yacht sau conduce o motocicletă Harley Davidson pe dealurile din Monte Carlo, până la plajele cu pietricele albe din Cannes.

Festivalul de Film, Casino şi Palatul Regal din Monaco sunt locuri unde se întâlnesc familii regale, actori, top-modele şi celebrităţi, iar această colecţie este inspirată de două simboluri ale acestei lumi: Brigitte Bardot şi Grace Kelly. Croiuri care urmăresc linia corpului şi îmbrăţişează fiecare formă, rochii imperiale cu un strop de glamour demn de covorul roşu, toate pentru un look modern care aminteşte de efervescenţa anilor ’60.

Adele (6.770 euro): o rochie diafană, realizată din tulle punctat, cu corset în partea de sus şi o fustă amplă în partea de jos, decorată cu perle naturale.

Nina (5.920 euro): inspirată din apariţiile legendarei Brigitte Bardot, această rochie din dantela franţuzească, cu aplicaţii brodate manual şi panglici croşetate, se face remarcată prin detaliile captivante.

Giselle (7.600 euro): un model deosebit, ce urmăreşte delicat forma corpului, o rochie cu spatele dezgolit realizată din dantela lucrată manual şi tulle cu aplicaţii strălucitoare. Detaliile perlate adaugă un plus de eleganţă uneia dintre cele mai apreciate rochii Galia Lahav.

Suzanne (6.770 euro): impresionantă prin trena să amplă, această rochie cu spatele dezgolit este senzuala şi preţioasa. Dantela franţuzească îmbogăţită de aplicaţii perlate şi tulle-ul asimetric îi conferă un aspect elegant şi modern.

 

Salopetă cu cristale Swarowsky, creaţie Mirela Stelea


În cadrul târgului, designerul Mirela Stelea îşi va lansa prima linie de rochii de mireasă ce conţine, în premieră pentru România, şi o salopetă, o alternativă modernă şi dinamică a clasicelor modele de ceremonie. Salopetă este realizată din triplu voal de culoarea untului, prezintă cristale Swarovski aplicate discret în zona bustului şi are preţul de 800 de euro.

Nouă linie a designerului, ce va fi prezentată în acest weekend, include şi rochii clasice, tip sirenă, prinţesă sau asimetrice, scurte în faţă şi cu trena în volane fine, în nuanţe de alb şi ivoire, dar şi roz pudrat, din mătase naturală, organza plisată, tulle, dantelă albă, tafta cu broderii manuale şi aplicaţii Swarovski. Cele 15 modele satisfac toate gusturile viitoarelor mirese: elegante şi conservatoare, îndrăzneţe şi sexy.

UTIL: Biletul costă 20 de lei, parcarea este gratuită, iar programul de vizitare este:

  • vineri 28 februarie – 12.00-20.00;
  • sâmbătă 1 martie – 10.00-20.00;
  • duminică 2 martie – 10.00-17.00.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.