Lola's Box

Suntem în căutarea unei destinaţii de week-end la munte. Dar nu una pentru o escapadă în doi, ci un loc în care să evadăm cu cei doi copii. Ceva smart, care să fie altfel decât majoritatea locaţiilor, dar să fie o oază de verdeaţă. Gata, am găsit, Hotel Smart din Sinaia.

Am fost şi l-am văzut pe viu, iar impresiile sunt cât se poate de bune. Aceasta este şi motivul pentru care “consiliul de coroană” a decis că proxima ieşire la munte să fie la Sinaia. Piticul a descoperit plăcerea de a merge pe cărări de munte, iar cel mare vrea să revadă Peleşul. Cât despre noi, “bătrâneii”, am vrea să ne reîncărcăm bateriile. Aşa că, înainte ca toamna să-şi intre în drepturi, vom pune cap compas la Sinaia.

Hotel Smart, foişor

Când trenul trage la linia I a gării din cel mai important oraş de pe Valea Prahovei, ai impresia că faci o călătorie în trecut. Istoria este omniprezentă în Sinaia, în ciuda faptului că multe clădiri cu arhitectură modernă s-au interpus între casele de altă dată. Şi totuşi, fosta reşedinţă de vară a Casei Regale continuă să fie o atracţie turistică importantă, mai ales pentru familii. Aşa că, dacă vrei să petreci câteva zile departe de aglomeraţie, poţi merge la poalele Bucegilor, apoi să urci spre Cota 1400, până la Hotel Smart.

Hotel Smart, grădină

Hotel Smart, cameră

Pentru noi, cărora nu ne este indiferent stilul arhitectonic, Hotel Smart ne păstrează în atmosfera specifică pentru Castelul Peleş. Într-o manieră inteligentă, frumuseţea, nobleţea, farmecul vechiului se împletesc cu tehnica modernă. Şi nu poţi trece cu vederea decorul de poveste, care te face să te simţi perfect şi să nu te mai laşi dus de acolo. Ai fi tentat să alegi oricare dintre cele 18 camere (single, duble sau triple), în timp ce pentru familii numeroase sunt rezervate cele două apartamente. Şi, după o zi de vizitat frumuseţile din Sinaia sau după ce ai bătătorit potecile montane, te poţi relaxa şi reface la spa-ul din hotel.

Conferinţă sau team building la Hotel Smart?

Hotel Smart, cameră

Povestea stilului arhitectural unic se continuă şi La Cascade. Da, La Cascade. Restaurantul de la Hotel Smart îşi datorează numele cascadei din grădină, ceea ce-l face să iasă din tiparele unei locaţii clasice. Ambianţa şi preparate culinare tradiţionale româneşti îl fac să fie atractiv pentru turişti, care remarcă imediat decorul deosebit. Atunci când vremea permite, aşa cum a fost pentru noi la final de august, grădina este locul liniştit în care să-ţi petreci timpul alături de cei dragi, de prieteni şi de frumuseţile naturii.

Hotel Smart, restaurant - interior

Hotel Smart, grădină

Şi pentru că trăim într-o lume “smart”, Hotel Smart s-a pregătit cu întregul “arsenal” specific unei locaţii de 4*. Este dezarmantă grija pentru detalii, fiecar spaţiu fiind gândit să oferă un melanj de spectacol, lux şi inedit. Smart înseamnă şi internet, şi smart TV, şi telefon pentru toate cele 20 de camere. Aşa că, dacă vremea ne joacă vreo festă în minivacanţă, avem alternativă la program. A, să nu uit: cinci dintre camere au şi bucătărie, astfel că sunt ideale pentru familiile cu copii mici.

Hotel Smart, cameră

Hotel Smart, restaurant - exterior

Hotel Smart, cascadă în grădină

Pont: Dacă vă trebuie o locaţie altfel pentru conferinţe sau team buildinguri, puteţi miza pe Hotel Smart din Sinaia. Găsiţi acolo o sală de conferinţă, cu 50 de locuri, complet utilată într-o manieră smart.

Bagajul ne este pregătit, biletele sunt rezervate, ne urcăm în trenul de Sinaia. Pe curând!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.