Lola's Box

We Rule the World. Acest mesaj ar trebui să ne fie călăuză în tot ceea ce facem. Să nu fie ceva obişnuit, ci un lucru cu care să îndrăznim. Dacă nu ştim cum să o facem, atunci trebuie să urmăm îndemnul The Body Shop: We Rule the World.

Pentru sezonul acesta, The Body Shop joacă o carte mare şi îndrăzneşte mai mult. Colecţia sa de makeup este inspirată de aerul plin de glamour şi strălucire al anilor ’80, cu ale lor tendinţe punk rock şi disco. Erau vremuri în care toată lumea voia să stăpânească mapamondul, să facă jocurile. Tendinţele aducea nuanţe metalice mate, holografice şi mult, mult glitter.

Şi pentru ca îndemnul “We Rule the World” să fie şi mai autentic, brandul britanic a colaborat cu House of Holland. Designerul londonez este recunoscut şi apreciat pentru ireverenţa, sloganurile şi afişele cool pe care le-a propus în ultimul deceniu. Prin urmare, colecţia-capsulă aduce acel factor wow pentru produsele de machiaj.

În festivalul de serbări ce preced Crăciunul, culorile trebuie să predomine. Nu avem voie să fim terne, să nu fim remarcate. Şi cum am putea spune We Rule the World, dacă nu am folosi culori jucăuşe pentru zi şi îndrăzneţe pentru seară. Paleta multifuncţională din colecţia Winter Trend oferă esenţialul pentru machiaj: trei nuanţe de fard de ochi (mate şi sidefate), un ruj de buze şi iluminator. Produsele sunt îmbogăţite cu ulei de babassu din Brazilia

Şi când te gândeşti că de astăzi într-o săptămână este Ajunul. Şi atunci chiar că… We Rule the World. 😊 Paleta este ascunsă în căsuţa de astăzi, iar “parolele” sunt în număr de trei.

  • Like paginii The Body Shop.
  • Share public al articolului, însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lăsaţi un comentariu care să includă linkul share-ului.

Înscrierile se încheie la finalul zilei de 17 decembrie (ora 24.00). Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a 16-a este Laura Vasilescu (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

10 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 17: We Rule the World

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.