Lola's Box

De cele mai multe ori, portofelul nostru este un accesoriu de piele, în care ne păstrăm lichidităţile. Într-o eră în care banii cash sunt tot mai rar prezenţi în viaţa noastră, Wallethouse Paris aduce un concept de portofel destinat cardurilor, care să ne oferă şi un plus de personalitate.

Wallethouse ParisTradiţional, portofelul era destinat păstrării lichidităţilor şi, de-a lungul anilor, această utilitate a rămas aproape neschimbată. Cu timpul, conceptul clasic de portofel a evoluat datorită apariţiei diferitelor metode de plată, mai ales că, acum, majoritatea oamenilor îşi păstrează banii pe cărţi de credit/debit. Mai mult, în prezent cărăm după noi o multitudine de alte carduri – de fidelitate, de membru sau cadou -, ceea ce face ca portofelele noastre să fie voluminoase, grele şi inconfortabile.

Aşa cum metodele de plată au evoluat, şi conceptul original s-a transformat datorită Wallethouse Paris. Elegant şi funcţional, portofelul de aluminiu este un accesoriu deopotrivă unic şi esenţial într-un univers modern, care poate fi purtat fără teama de a avea un buzunar excesiv de voluminos. În plus, putem avea acces rapid la toate cardurile de plastic pe care le avem – practic, portofelul Wallerhouse Paris este o modalitate compactă şi funcţională de a transporta cardurile bancare, cecuri, bani lichizi sau alte bileţele.

Wallethouse ParisDacă portofelele clasice se diferenţiază în modele pentru femei şi bărbaţi, Wallethouse Paris este un gadget fashion unisex. Carcasa din aluminiu protejează cardurile de radiaţiile magnetice ale telefoanelor mobile – demagnetizarea duce la imposibilitatea utilizării cartelei respective -, precum şi împotriva scanării RFID, modalitate folosită de hoţii de date. Pe lângă aspectul funcţional, portofelul modern oferă şi beneficii de design graţie diversităţii de culori, precum şi posibilităţii de personalizare prin gravare (la comandă prin pagina de Facebook; cost 15 lei).

Wallethouse ParisSimt că deja multe dintre voi, cititoarele mele, sunteţi interesate de portofelul Wallethouse Paris, aşa că am să vă dezvălui şi de unde vă puteţi achiziţiona (150 lei) acest gadget fashion: magazinele Cărtureşti, El Unico, Luxury Avenue, Designer Concept Store, ceainăria Rendez-Vous Floreasca şi Victoria Gallery.

Fiţi pe fază pentru că voi avea o surpriză pentru voi din partea Wallethouse Paris.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Wallethouse Paris, portofelul cu personalitate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.