Lola's Box

După un deceniu şi jumătate de la apariţia primului număr VIVA!, timp în care am fost încântaţi cu articole şi pictoriale fascinante, party-ul anual al revistei continuă să fie reperul principal al showbizului. Nimeni nu vrea să rateze evenimentul care deschide sezonul petrecerilor estivale.

Mirela Dinică & Anne (a.k.a. Lola's Box)
Mirela Dinică & Anne (a.k.a. Lola)

Primirea invitaţiei la un eveniment de acest gen declanşează “operaţiunea Rochia”. Şi parcă nu ştii ce alegere să faci. Dar, asemenea concursurilor de cunoştinţe generale, este bine să suni un prieten. Zis şi făcut. Pun mâna pe telefon, vorbesc cu Florin Burescu, îi spun ce vreau, iar el îmi spune că va fi gata la timp pentru eveniment. Nu ştiu ce minuni a făcut Florin – eu doar i-am trimis măsurile -, dar în patru zile am primit creaţia: când am probat-o, am rămas impresionată de cât de bine îmi venea. Cum se spune, ca turnată. Poate că veţi spune că nu este ceva complicat, dar a fost un adevărat test pentru el pentru că este foarte uşor să îmbraci o femeie suplă. Însă măiestria se vede atunci când ţinuta o va purta o femeie plinuţă: trebuie să ascunzi anumite defecte şi, totodată, să se simtă confortabil.

Ploaia sâcâitoare din zilele premergătoare petrecerii a dispărut ca prin minune, aşa că ne-am putut bucura de o seară frumoasă, în decorul superb al Palatului Mogoşoaia. După tradiţionalele fotografii la panou, m-am pierdut printre invitaţi. M-am reîntâlnit cu foarte multă lume cu care nu mă mai văzusem de mult (cu unii de anul trecut, cu alţii de câteva zile), aşa că am avut plăcerea să socializăm şi să ne povestim isprăvile de vitejie.

Iulia Albu
Iulia Albu

Socializăm ce socializăm, dar nu poţi rata ocazia de a admira şi ţinutele invitaţilor (ştii sigur că şi tu treci prin filtrul altora). De departe cea mai spectaculoasă apariţie a fost Iulia Albu, care a sosit călare pe cal, iar ţinuta ei avea un aer din ceea ce purtau femeile în trecut la orele de echitaţie. Am văzut şi multe alte rochii superbe, care te făceau să întorci privirea pentru a le admira. Dar, la fel de bine, am remarcat şi destule ţinute mai puţin inspirate: fie vedetele au omis – intenţionat sau nu – că acele creaţii fuseseră oferite de creatori şi altora în trecut, fie linia nu le avantaja. Un exemplu? Una dintre vedete avea o înfăţişare prin care semăna cu o acadea, căreia i s-a pus o imensă fundă roz. Nu mă consider cea mai indicată să critic, dar aceasta era impresia pe care mi-a lăsat-o mie.

Nu am putut să nu remarc şi frustrarea de care dau dovadă unii bărbaţi atunci când se confruntă cu succesul partenerelor lor. Mi-a atras atenţia replica unui domn, care fusese invitat să se fotografieze alături de cea pe care o însoţea la eveniment: “Ea este vedeta, ea pozează”. Îmi este greu de descris grimasa care îşi făcuse loc pe figura respectivului… Este amuzant şi totuşi trist când masculii nu acceptă că sunt momente în care noi, femeile, suntem mai strălucitoare decât ei şi primim mai multă atenţie – şi pentru că merităm. 🙂 Oare noi cum ar trebui să ne simţim când ei se laudă cu ultima achiziţie auto?

Dar să-i lăsăm în pace şi să admirăm ţinute frumoase, purtate de oameni frumoşi.

This slideshow requires JavaScript.

credit foto: Automobile Bavaria

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “VIVA! Party 15 ani

  1. Doamna, ai fost superba, dar nici cu al tau domn nu mi-e rusine! Mie de Iulia Albu nu-mi place cum e imbracata, dar na, fiecare cu gusturile lui 😀 Am vazut niste rochii faine pe acolo, dar n-am retinut ale cui sunt …

    1. Multumesc Alina! Erau multe rochite superbe pe acolo 🙂
      Iulia Albu este un spectacol.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.