Lola's Box

De câte ori nu ai visat la o pastilă sau o licoare miraculoasă, care să te ajute să slăbeşti într-o lună cât alţii într-un an? Să-ţi subţieze talia sănătos şi uşor? Să te ajute să scapi de colăceii de grăsime, fără înfometare? Şi de burtică, fără zeci de abdomene zilnic? Ei bine, magia există în suplimentele Gerlinéa.

Rezultatul a peste 20 de ani experienţă în domeniul nutriţiei, aceste suplimente înglobează efectele recunoscute de veacuri ale fitoterapiei – a.k.a. arta vindecării cu plante – în preparate specifice farmaciei moderne. Iar visul nostru de a slăbi rapid devine realitate.

“Mă îngraş şi când beau apă!” Ţi-e cunoscută fraza asta? 😊 Înseamnă că nu te afli nici tu printre norocoşii care au un metabolism rapid, care-şi menţin greutatea în limite normale indiferent cât (de mult) mănâncă. Parcă nu reuşeşti să elimini instantaneu surplusul de grăsimi, carbohidraţi şi calorii pe care tocmai le-ai mâncat la prânz. Pentru a slăbi, corpul are nevoie de un mic impuls, pe care îl primeşte din partea suplimentelor din plante de la Gerlinéa.

Bine alese, suplimentele contribuie la drenarea apei din ţesuturi, a grăsimilor şi toxinelor, astfel că ficatul şi rinichii – principalele căi de eliminare – au misiunea uşurată. Mai ai de făcut un singur pas până la silueta mult visată – când poţi îmbrăca din nou rochia aceea care îţi este foarte dragă. Suplimentele alimentare din plante de la Gerlinéa – le găseşti pe nutrivita.ro – sunt pregătite să te ajute să slăbeşti.

O SĂPTĂMÂNĂ: Detoxifiant şi energizant cu un concentrat din frunze de anghinare

Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare este un supliment pe bază de extract din frunze de anghinare, plantă recunoscută pentru proprietăţile detoxifiante şi de susţinere a funcţiei hepatice, ajutând la slăbire. Conţine suc concentrat de mere, ceea ce îl face un preparat delicios consumat ca atare (o doză de 10 ml) sau diluat într-un pahar de apă rece, o dată pe zi. Preţ recomandat: 37,90 lei (70 ml). Consumă-l de preferinţă rece.

10 ZILE: Drenează apa, grăsimile şi toxinele

Alt truc cum să slăbeşti: Gerlinéa Drenaj Apă. Băutura concentrată cu îndulcitori, pe bază de plante, conţine rădăcină de cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxidant) şi de brusture (detoxifiant), flori de urzică moartă albă şi creţuşcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), frunze de ceai verde (accelerează metabolismul, topeşte grăsimile). Preţ recomandat: 29,30 lei (500 ml).

Detox, drenor şi antioxidant

Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură de reconstituit cu extracte din plante provenite din agricultura ecologică. Conţine extracte din frunze şi tulpini de păpădie (detoxifiant), din frunze de coacăz negru şi de ceai verde (drenoare) şi frunze de măslin (antioxidant). Dizolvă un capac de concentrat (50 ml) într-un litru de apă, din care bei toată ziua. Are gust de lămâie şi nu conţine zahăr. Preţ recomandat: 34,90 lei (500 ml).

Diuretic, accelerează metabolismul, elimină grăsimile

Gerlinéa Ardere Grăsimi este un supliment alimentar cu extracte din frunze de ceai verde şi guarana pentru eliminarea grăsimilor. Cu extract din frunze de ortosiphon, o plantă recunoscută pentru efectul diuretic, benefic asupra rinichilor (împiedică formarea calculilor renali şi creşte rezistenţa la infecţii urinare). Cu gust de ceai verde şi mentă, îndulcit cu extract de stevia. Preţ recomandat: 34,90 lei (500 ml). Amestecă-l cu apă, de două ori pe zi.

DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Topeşte şi elimină grăsimile, eficient

Gerlinéa Destocant Grăsimi este un supliment alimentar pe bază de plante recunoscute pentru efectul lor de ardere a grăsimilor: frunze de nopal şi extract uscat din frunze de mate. Primele reduc absorbţia grăsimilor şi a glucidelor, al doilea contribuie la dizolvarea şi eliminarea lor. Mai conţine cafeină şi rădăcină de ghimbir – un mix natural redutabil împotriva grăsimii. Preţ recomandat: 31,42 lei (28 comprimate). Se administrează 2 cp/zi.

Uită de burtă!

Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar din patru extracte din plante, care te ajută să slăbeşti şi să reduci grăsimea de pe burtă: guarana, mate, brusture şi fenicul. Seminţele de guarana reduc masa corporală, cresc performanţa fizică şi intelectuală. Frunzele de mate dizolvă ţesutul adipos, rădăcina de brusture este un excelent detoxifiant şi hipoglicemiant, iar seminţele de fenicul un recunoscut calmant gastric. Preţ recomandat: 31,43 lei (45 comprimate) – se administrează 3 cp/zi.

O LUNĂ: Pierzi kilograme, câştigi energie!

Gerlinéa Program de slăbire cu patru acţiuni: controlează greutatea, elimină grăsimile, îmbunătăţeşte metabolismul glucidic, reduce oboseala. Supliment alimentar este bogat în vitamina C şi are acţiune puternic antioxidantă. Asociază patru extracte din plante recunoscute pentru efectul lor de slăbire: seminţe de guarana, frunze de ceai verde, rădăcină de ginseng şi suc concentrat de ananas. Preţ recomandat: 32,42 lei (28 comprimate) – doza recomandată este de 1 cp/zi.

Ce spui? Pare greu să slăbeşti cu aşa aliaţi desăvârşiţi? Nu cred.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Visul unei luni de toamnă: să slăbeşti fără efort

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.