Lola's Box

Odată ce te-ai îndrăgostit de fondul de ten Dermablend de la Vichy, îl vei iubi pe vecie, indiferent de declinările sale. Iar pentru mine, Vichy Dermablend Corector 3D este de-a dreptul sublim.

Când m-am întâlnit prima dată cu Vichy Dermablend, eram încă în căutarea unui fond de ten care să mă ajute să ascund tradiţionalele mele cearcăne. Deseori, apelam la trucul cu ruj roşu/portocaliu pe sub anticearcăn, însă rezultatul nu era întotdeauna cel mai bun. Până într-o zi când m-am întâlnit cu EL şi am avut o revelaţie. Iar de atunci, acel fond de ten nu lipseşte din portfardul meu. L-am mai “tradus” şi cu altul, dar am făcut ce am făcut şi m-am întors la el. Ce să mai, este amantul perfect! 🙂

Vichy Dermablend Corector 3D

Acum povestea merge mai departe cu Vichy Dermablend Corector 3D, un fond de ten care nivelează, acoperă şi ameliorează semnele acneice şi postacneice. Iar această minune se realizează într-un singur strat, graţie tehnologiei Alliagel.

Dacă este să compar Vichy Dermablend Corector 3D cu originalul Dermablend Fluid Corrective, noul produs este mult mai potrivit pentru tenul predispus să fie gras/acneic, cel care suferă din cauza texturi inegale a pielii. Ultramat şi cu o formulă aproape ca a unei spume, noul fond de ten Vichy aduce puterea ingredientelor ce estompează petele – gândeşte-te mai degrabă la un camuflaj.

Vichy Dermablend Corector 3D,swatch 25 NudeTrei aspecte majore diferenţiază Vichy Dermablend Corector 3D faţă de predecesorul său:

  • textura fresh – noul fond de ten are o formulă non-uleioasă;
  • finisare ultramată – 3D este îmbogăţit cu pigmenţi minerali care formează o peliculă moale, mătăsoasă pe piele;
  • fără efect de mască – textura uşoară imită efectele unui fond de ten, într-un singur strat.

Chiar dacă este recomand pentru tenurile cu tendinţă de îngrăşare sau acneică, Dermablend Corector 3D poate fi folosit pentru majoritatea tipurilor de piele. Mai important este faptul că noul fond de ten Vichy poate fi utilizat cu încredere şi persoanele a căror piele este sensibilă şi afectată de dereglări hormonale. Secretul stă în ingredientele active ce curăţă şi înfrumuseţează pielea:

Vichy Dermablend Corector 3D

  • acid salicilic – limitează secreţia de sebum, desfundă porii şi încurajează regenerarea pielii;
  • eperulină – extract apos antiinflamator care contribuie la îmbunătăţirea texturii generale a tenului;
  • Alliagel – ingredient inovator prin care fondul de ten oferă o finisare moale şi lasă o peliculă mătăsoasă pe piele timp de 16 ore.

Noul fond de ten Vichy Dermablend Corector 3D este disponibil în patru nuanţe – 15 Opal, 25 Nude, 35 Sand şi 45 Gold. Aplicarea se face foarte uşor – cu mâna, cu o pensulă specială sau cu un bureţel. Eu am testat nuanţa 25 Nude şi vă las să descoperiţi cât de bine se comportă produsul. Personal, eu sunt supermulţumită.

Facebook Comments

Related Posts

8 thoughts on “Tried & tested: Vichy Dermablend Corector 3D

  1. Acest fond de ten este super, Eu l-am incercat in varianta initiala, dar asta inteleg ca este formula imbunatatita.
    Arata foarte bine pe ten.

  2. Nu ai cum sa nu te indragosteti de acest fond de ten si sa nu ii ramai fidela. E super

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.