Lola's Box

Dacă îţi doreşti un plus de energie, tonifiere şi o piele perfectă pe parcursul verii, atunci trebuie să ştii că Vegis.ro a pregătit câteva soluţii din natură care se pot dovedi ideale pentru îndeplinirea doleanţelor tale.

Peste 5.000 de produse disponibile în stoc şi livrare oriunde în ţară în 24-48 de ore. Sună bine, nu? Sunt doar două dintre secretele de management care au făcut ca Vegis.ro să fie principalul magazin online de produse naturiste din România. Aşa că cei interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie bazată pe produse ecologice şi naturale şi-au făcut un obicei din a a face vizite online la Vegis.

Forţa naturii în folosul unui stil de viaţă sănătos ofere nenumărate soluţii: produse alimentare, produse bio sau vegan, suplimente, cosmetice, remedii naturiste, chiar şi detergenţi. Piesa de rezistenţă a magazinului online este Niavis, o linie de superalimente obţinute 100% din plante bio, ecologice, nemodificate genetic, raw şi naturale. Oricare smoothies aduce cu sine un boost de energie, tonifiere şi bună dispoziţie.

Vara, parcă mai mult ca niciodată, un plus de energie este binevenit, aşa că alimentele Niavis sunt ideale pentru a fi consumate cu regularitate. Pe de altă parte, superalimentele sunt recomandate şi pentru frumuseţe sau tonifiere. Pulberile din care se prepară smoothies sunt obţinute din plante precum spirulină, baobab, chlorella, guarana, maca, goji, cafea verde – rezultatul este “o bombă” de vitamine şi minerale esenţiale pentru o sănătate bună.

Niavis - unt de cocosUleiul de cocos Niavis este un ulei ecologic extravirgin din Sri Lanka, foarte apreciat atât pentru consum intern, cât şi pentru uz cosmetic. Uleiul este ambalat într-un recipient de sticlă, astfel încât să-şi păstreze proprietăţile nutritive cât mai mult timp.

Vegis, Bielenda - gamă Golden Oils Pink

Bielenda Golden Oils este o gamă de produse cosmetice, bazată pe proprietăţile nutritive ale uleiurilor preţioase, cu numeroase beneficii pentru piele. Uleiurile selectate îmbunătăţesc rapid condiţia pielii, oferindu-i nutrienţii de care are nevoie, îndepărtează senzaţia de piele uscată care strânge, hrănesc în profunzime şi iluminează pielea. Fiecare produs din gamă conţine trei uleiuri preţioase:

  • Ultra Fermitate cu uleiuri preţioase de babassu, fructul pasiunii şi fistic (ulei de baie, loţiune de corp, unt de corp);
  • Ultra Nutritive cu uleiuri preţioase de argan, perilla şi abisinian (ulei de baie, loţiune de corp, unt de corp).

Bielenda Ultranutritiv - scrub de corp

Gamele Bielenda Golden Oils şi Niavis sunt disponibile, alături de o varietate de alte produse naturiste, în magazinul online Vegis.ro, unicul site din Romania certificat de către cel mai mare producător mondial de suplimente Solgar.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Vegis, produse naturiste pentru sănătate şi un plus de energie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.