Lola's Box

Crema CC FPS 35 Giordani Gold 40 ml, 34.99leiCând vine vorba de vacanţa de vară, cu toţii ne dorim un sejur sub soarele Greciei. Aromele şi culorile Vechii Elada se regăsesc şi în oferta pe care Oriflame ne-o propune pentru perioada concediului estival.

Zeiţele din Grecia Antică erau renumite pentru frumuseţea lor, aşa că nu putem să mergem oricum în vacanţă. Trebuie să răspundem cu aceleaşi “arme” şi să fim frumoase, să mirosim bine şi să avem un outfit corespunzător. Doar avem concurenţă serioasă…

CULOARE, CORECTARE, CREMĂ

Cremă CC FPS 35 Giordani Gold (40 ml, 34,99 lei) – crema nuanţatoare are proprietăţi antiîmbătrânire, protejează tenul şi îi îmbunătăţeşte aspectul datorită FPS 35 împotriva razelor ultraviolete de tip A şi B. Prin tehnologia patentată Anti-Ageing Brightening, produsul îmbunătăţeşte, în timp, luminozitatea şi claritatea tenului. Gradul mediu de acoperire face ca toate imperfecţiunile să dispară instantaneu, crema putând fi aplicată pe tenul uscat, ca o cremă de zi sau ca bază de machiaj.

Fard de obraz The ONE IlluSkinFard de obraz The ONE IlluSkin (4 g, 21,99 lei) – cu o strălucire mătăsoasă, fardul duo accentuează luminozitatea delicată, oferind instantaneu pomeţi perfect conturaţi. Cu ajutorul nuanţei mai închise realizaţi sculptareaş i definirea, iar cu nuanţa mai deschisă realizaţi efectul de evidenţiere.
Sfatul specialistului: Jonas Wramell (director artistic global)

  • Obţine DEFINIRE adăugând nuanţa mai închisă imediat sub osul obrazului, iar nuanţa mai deschisă deasupra acestuia. Portfard The ONE, 22,99 leiOmogenizează apoi cele două nuanţe.
  • Cu ajutorul pensulei, amestecă cele două nuanţe înainte de aplicare. Zâmbeşte şi aplică pe zona proeminentă a pomeţilor, pentru un plus de STRĂLUCIRE.

Portfard The ONE (22,99 lei) – ar fi păcat ca produsele tale de make-up să fie împrăştiate prin bagaj. Motiv pentru care poţi opta pentru portfardul din nailon, cu închidere cu fermoar.

Atunci când mergi la plajă, ieşi la o plimbare sau pentru a admira celebrele apusuri din insulele greceşti, ţinuta ta ar fi incompletă fără o geantă de vacanţă.

Geantă Mesh (54,99 lei) – este o pată de culoare! Geanta din poliester şi imitaţie de piele, de culoare galben acid reprezintă o adevărată declaraţie de stil şi include portofel detaşabil pentru monede.

This slideshow requires JavaScript.

Geantă Oksana (89,99 lei) – realizată din imitaţie de piele crem, cu detalii din fermoar şi căptuşeală turcoaz, geanta se închide cu fermoar, iar în interior are numeroase buzunare, unele asigurate cu fermoar.

Portofel Oksana (49,99 lei) – ca şi geanta, este din imitaţie de piele crem, cu detaliu-fermoar pe exterior. Are compartiment cu fermoar pentru monede şi închidere cu capsă pentru partea destinată cardurilor şi notiţelor.

North for Men EnergisingCe farmec ar avea vacanţa în Grecia dacă am merge singure, fără soţul sau iubitul nostru? Şi pentru că Adonis era simbolul frumuseţii masculine, oferta include ceva şi pentru domni – produse energizante cu extract antioxidant de ghimbir pentru calmare şi regenerare.

Hidratant după ras North for Men Energising (50 ml, 11,99 lei) – acţionează împotriva semnelor de oboseală;
Spumă de ras North for Men Energising (200 ml, 19,99 lei) – senzaţie mătăsoasă după bărbierit;
2-în-1 şampon şi gel de duş North for Men Energising (250 ml, 14,99 lei) – curăţă şi energizează.

Când spui Grecia, gândul te poartă imediat spre Atena, cu colinele ei, cu celebrul Acropole, cu parfumul său exotic. Dar şi cu soarele arzător care solicită pielea, astfel că se cere o hidratare suplimentară.

Gama Athena, apă de toaletă & cremă de mâini & săpunApă de toaletă Athena Sensual Breeze (30 ml, 24,99 lei) – precum soarele care apune, mângâindu-ţi pielea, apa de toaletă evocă senzualitate intensă, prin notele florii de frangipani şi ambră neagră.
Cremă de mâini Athena Sensual Breeze (75 ml, 6,99 lei) – hidratantă, infuzată cu notele irezistibile ale parfumului Athena Sensual Breeze, crema lasă pielea fină şi catifelată.
Apă de toaletă Athena Bright Breeze (30 ml, 24,99 lei) – un parfum proaspăt şi feminin, cu note luminoase de bergamotă, iasomie şi mosc, care te poartă într-o lume în care frumuseţea este aproape ireală.
Săpun Athena Bright Breeze (75 g, 3,99 lei) – infuzat cu aroma proaspătă şi feminină a parfumului omonim, săpunul face ca pielea ta să simtă combinaţia specială a notelor de bergamotă, iasomie şi mosc.

Brăţară Athena & colier AthenaŞi pentru că vorbeam de frumuseţea zeiţelor din Vechea Elada, nu puteau lipsi accesoriile.

Brăţară Athena (39,99 lei) – brăţară aurie, stylish, cu accente greceşti. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Ajustabilă. Lăţime: 8 cm.
Colier Athena (44,99 lei) – accesoriu statement, cu lanţuri argintii şi placare din imitaţie de rodiu. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Lungime: 42 cm (+ 6 cm extensie), lanţuri 20 cm.

Produsele le găsiţi în catalogul Oriflame 10, valabil în perioada 15 iulie – 4 august.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Vechea Elada, laitmotivul verii la Oriflame

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.