Lola's Box

De fiecare dată când este sărbătoare, PANDORA ne întâmpină cu colecţii speciale, care au darul să se facă dorite de orice femeie. Şi pentru că se apropie Valentine’s Day, ideile de cadouri simplifică misiunea domnilor de a alege cadoul potrivit pentru aleasa inimii lor.

Domnilor, de câte vi s-a întâmplat să nu nimeriţi cel mai potrivit cadou pentru iubirea vieţii dumneavoastră? Sau voi, doamnelor şi domnişoarelor, puteţi spune că darul primit v-a fost întotdeauna pe plac? Ei bine, pentru Valentine’s Day 2016, PANDORA vrea să ne demonstreze că întotdeauna există o a doua şansă, dar care nu trebuie ratată sub nici o formă. 🙂 Dragilor, luaţi aminte şi gândiţi-vă bine atunci când decideţi cadoul pe care să-l oferiţi ca semn al dragostei voastre.

Prin colecţia Valentine’s Day 2016, PANDORA oferă reprezentări ale sentimentelor romantice, creând noi bijuterii din materiale veritabile, finisate manual, care celebrează iubirea dintre doi îndrăgostiţi.

Think pink. De la costume în nuanţe curajoase de roz fondant şi tonuri subtile de inspiraţie retro la culori trandafirii – denumite “noile culori neutre”, colecţiile pentru Valentine’s Day sunt marcate de culoarea dragostei. Bijuteriile vibrante, decorate cu inimi şi inspirate din expresiile colorate şi minimaliste ale pop art-ului, sunt asortate cu talismane vesele, cu inele suprapuse. Dacă ştii cum se le combini, stilul tău va fi unic.

PANDORA, colecţie Valentine's Day, Petals Love

PANDORA, colecţie Valentine's Day, Timeless Romance

Arta iubirii. A sărbători dragostea este un lucru minunat – PANDORA ştie 🙂 -, iar noile bijuterii, inspirate din modele cu inimă, simbolizează emoţiile şi sentimentele dragi. Realizate din argint 925, email lucios, sticlă delicată şi pietre sclipitoare, piesele romantice permit exprimarea sentimentelor prin talismanele purtate pe brăţara PANDORA.

Noroc în dragoste. Cine nu şi-l doreşte? 🙂 Forţa de transformare a inimii este reprezentată de seria “Petale de Iubire”. Inspirate de frunzele în formă de inimă ale violetei, bijuteriile din argint 925 şi zirconiu cubic înfăţişează un farmec grafic, iar abordarea minimalistă păstrează atenţia pe nivelul înalt al meşteşugului bijutierilor PANDORA.

Lasă iubirea să strălucească. Dragostea necesită eforturi suplimentare când vorbim despre bijuterii. Noul talisman Inimi de Aur, cu decoraţiuni în formă de inimă ornamentate cu pietre sclipitoare şi inimi decupate, reprezintă promisiunea dragostei. Elegant şi finisat manual din aur galben strălucitor, talismanul simbolizează iubirea dintre tine şi cel drag.

Domnilor, să aveţi inspiraţie în oferirea cadoului potrivit – dacă nu ştiţi ce, mizaţi pe PANDORA! Doamnelor, vouă vă urez să primiţi cadoul pe care vi-l doriţi! Sau măcar unul care să vă facă plăcere! 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.