Lola's Box

Cum ar fi să mergi vara la mare, să stai pe plajă – sau să faci puţină mişcare pe nisipul fin -, iar un specialist să-ţi recomande produsele potrivite pentru pielea ta? Ei bine, nu pare o scenă desprinsă dintr-un film, ci este realitatea de pe plaja Sensiblu din Mamaia.

Când mergem în vacanţă, obiectivul nostru principal este să ne relaxăm, să ne distrăm şi să ne “lipim” de un bronz care să stârnească aprecierea/invidia celor din jur. Şi, dacă se poate, să ne întoarcem şi cu o tolbă plină de amintiri pline de veselie. Doar că, pentru ca toate acestea să devină realitate, avem nevoie şi de câteva sfaturi preţioase pentru ca pielea noastră să nu aibă de suferit.

Ei bine, toate acestea – adică un cocktail de bronz în siguranţă, relaxare şi experienţe fabuloase, dar şi sfaturi sănătoase – le puteţi descoperi pe perioada verii pe plaja Sensiblu. În Mamaia, în apropierea Cazinoului şi a farmaciei Sensiblu, plaja este potrivită turiştilor de toate vârstele. Este locul unde veţi întâlni mereu şi un specialist Sensiblu – vă va ajuta să identificaţi produsele potrivite şi vă va oferi cele mai bune sfaturi privind protecţia solară. Sau poate “vă războiţi” cu o afecţiune de sezon şi nu ştiţi cum să-i daţi de cap.

Plaja Sensiblu are o capacitate de 400 de locuri şi, pe lângă “leneveala” la soare, puteţi încerca şi diferitele activităţi relaxante alături de cei dragi: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei şi fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil). Şi ce vacanţă este aceea fără amintiri imortalizate într-un GIF? 😊 Podeaua gonflabilă, udată în permanenţă, aşteaptă să plonjaţi pe ea – în capăt se află gif-makerul care va surprinde distracţia, după care fişierul este trimis pe telefonul mobil.

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri de vacanţă, ştiţi unde găsiţi distracţia? Bronzatul va fi în deplină siguranţă.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.