Lola's Box

Primăvara aduce cu ea o explozie de culoare, de arome şi de prospeţime, iar natura îşi revine după o iarnă lungă şi… Dar să uităm ce a fost şi să ne gândim la ceea ce urmează, pentru că ne aşteaptă multe lucruri frumoase. Iar martie este luna în care fie oferim un cadou cuiva drag de Mărţişor, fie de Ziua Femeii, fie de… Dar ce, ne trebuie un motiv anume?

Când am nevoie de o idee de cadou, apelez la un expert. Şi cine poate fi mai potrivit decât expertul de la GiftExpert, cu care “am complotat” şi v-am pregătit câteva idei de cadouri pe care să (vi) le oferiţi. Şi pentru că vine primăvara, am ales combinaţii care să vă trezească la viaţă simţurile, să vă ajute să fiţi mai frumoase, mai relaxate, mai strălucitoare.

Probabil te vei întreba de ce am ales gama Terre d’Oc, iar răspunsul îl vei regăsi în povestea care înconjoară produsele. Fiecare dintre cadouri te poartă într-o călătorie fantastică în zone învăluite şi acum de mister. Provenit din fructul copacului de argan care creşte doar în Maroc, uleiul de argan stă la baza gamei de îngrijire care a fost inspirată din secretul frumuseţii deţinut de femeile marocane – ritualul Hammam. Dintotdeauna, triburile berbere au folosit uleiul de argan în scop terapeutic.

De secole, copacul de shea este venerat pentru proprietăţile sale. Fructul, cu aroma sa dulce, este cel din care se extrage untul de shea, folosit deopotrivă în nutriţie, drept combustibil sau în îngrijirea pielii. Face parte din ritualul frumuseţii femeilor africane încă din cele mai vechi timpuri, apărând chiar şi în legendele cu Nefertiti. Untul de shea din produsele Terre d’Oc este produs în mod tradiţional de femei din Burkina Faso şi Mali, provenind din comerţul autentic echitabil.

Şi nu pot omite nici uleiul de cactus, considerat secretul tinereţii fără bătrâneţe şi extras manual de femeile din satul marocan Inchaden. Metoda de extracţie face posibilă conservarea tuturor calităţilor pe care le au seminţele fructului. Din 800 de kilograme de fructe de cactus se extrage un litru de ulei, care are o concentraţie mare de vitamina E, antioxidanţi şi ulei linoleic, ingredinete care au darul de a hidrata şi regenera pielea.

Dacă ideile mele vi s-au părut interesante, atunci am şi o surpriză – plăcută, cred eu. Codul LOLA vă aduce instant o reducere de 10% la oricare din pachetele-cadou pe care le-am pregătit pentru voi.

Facebook Comments

Related Posts

7 thoughts on “Vă recomand Terre d’Oc pentru o primăvară de poveste

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.