Lola's Box

Urban Decay a venit şi în România, exclusiv în magazinele Sephora – deocamdată în şase locaţii din Bucureşti -, iar produsele sale atrag atenţia prin culorile feminine, “periculoase” & fun. Sunt multe bunătăţi în portofoliul brandului american, dar pe câteva le consider esenţiale pentru mine.

Urban Decay Naked Palette 3

Urban Decay Naked 3, closed

Urban Decay Naked 3, open

Paleta are nuanţe de roz – atât mate, cât şi sidefate -, cu ajutorul cărora poți crea (aproape) orice look. În plus, şi pensula din dotare este de un mare ajutor, mai ales dacă eşti o persoană mai puţin îndemânatică în makeup. Despre paletele Naked s-a spus că au fost cele care au revoluţionat, o dată pentru totdeauna, nuanţele neutre.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Aţi auzit vreodată de poţiunea magică pe care o foloseau Asterix şi Obelix? Acea care le dădea puteri nemaivăzute? Ei bine, cam aşa este şi cu primerul acesta – nu lasă fardul să se strângă pe pleoape, iar aplicarea este mai precisă. Eu am mers pe varianta Original (invizibil după uscare), dar poţi opta pentru Sin (strălucire de champagne), Eden (mat nude) şi Anti-Aging (corectează culoarea şi estompează defectele).

Urban Decay Makeup Setting Spray

Urban Decay Makeup Setting Spray

Un machiaj care să reziste pe parcursul unei întregi zile, fără să necesite reîmprospătare? Este dorinţa oricărei femei, iar acest produs chiar face acest lucru. Este drept, că nu ştiu cine stă cu machiajul pe faţă pe parcursul unei zile, de la ora 0.00 la ora 24.00, dar există şi aşa ceva – mirese, nu? 🙂 Varianta universală, indiferent de timpul de ten, este All Nighter, în timp ce De-Slick este pentru cele care au un ten gras.

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil

Well… Dacă vrei culoare, să ştii că îşi va potoli orice poftă în acest sens. Iar Creionul este waterproof, cremos şi ultrarezistent. Atenţie! Consumul în exces dă dependenţă 🙂 şi vei vrea să ai cât mai multe asemenea creioane în portfardul tău. Şi singura suferinţă o vei simţi în buget…

+1: Urban Decay Naked Flushed

Urban Decay Naked Flushed, open & closed

Bronz. Strălucire. Blush. Cele trei pudre pot fi folosite individual, pentru definirea atentă a contururilor perfecte, sau în combinaţie. Naked Flushed este disponibilă în patru variante: Naked (rozaliu mediu), Streak (peach mediu), Native (rozaliu deschis) şi Strip (movuliu prăfuit).

Şi vă dau şi un shopping tip: chiar dacă nu găsiţi (deocamdată) brandul în magazinele Sephora din ţară, Urban Decay poate ajunge şi la voi – puteţi comanda online, opţiune lansată recent de Sephora România.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Urban Decay – patru (+1) produse esenţiale pentru mine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.