Lola's Box

Visul oricărei femei este acela de a avea unghii impecabile, datorită cărora să fie invidiată deopotrivă de femei şi de bărbaţi. Dar, pentru a fi mereu superbe, unghiile noastre sunt supuse unor suplicii greu de imaginat, care lasă urme. Şi atunci ce facem?

L'Oreal Paris Nail CareLacurile de unghii pe care le încercăm sunt dintre cele mai diverse: de la nuanţe cuminţi până la cele mai puternice culori, de la modele simple şi clasice până la designuri cât se poate de complicate. Prin definiţie, unghiile au o sensibilitate aparte care variază în funcţie de cât de năstruşnice sunt ideile noastre în materie de manichiură. În timp, din cauza supliciilor la care le supunem, unghiile devin fragile şi, nu de puţine ori, chiar casante.

L'Oreal Paris Miracle Repair 7Pornind de la situaţiile întâlnite în viaţa cotidiană, specialiştii L’Oreal Paris au creat o gamă de lacuri-tratament cu ajutorul cărora femeile au posibilitatea de a experimenta în continuare toate lookurile pe care şi le doresc şi să aibă grijă de unghiile lor naturale.

MIRACLE REPAIR 7
Nu puţine sunt lucrurile din viaţa noastră care stau sub semnul cifrei 7. Aşa este şi povestea unghiilor, care – de cele mai multe ori – se confruntă cu şapte probleme: rupere, striaţii, fisuri, rezistenţă redusă, deshidratare, degenerare, lipsă de strălucire. Pentru toate acestea, L’Oreal Paris vine cu primul serum concentrat – Miracle Repair 7 -, care are menirea de a combate cele şapte semne ale unghiei deteriorate.

Despre acest tratament se poate spune că este unul miraculos, astfel că, după doar o săptămână de folosire, vă puteţi lăuda cu unghii perfecte. În plus, serumul poate reprezenta o bază perfectă pentru întărire. Formula concentrată, cu activi care L'Oreal Paris Grow Beautifulhrănesc, restructurează şi întăresc, permite ca unghiile să crească mai puternice, să aibă o suprafaţă regulată şi un aspect mai sănătos. Utilizare: zilnic, aplicaţi un strat pe unghia curată, singur sau ca bază pentru lacul de unghii.

După aceasta, etapa a doua este reprezentată de serumurile bifazice cu dublă acţiune.

SERUM GROW BEAUTIFUL
Pentru acelea dintre voi care aveţi unghii scurte, fragile şi casante, acestea pot deveni puternice cu o tehnologie revoluţionară 2 în 1, compusă dintr-o bază fortifiantă şi un serum pentru creştere. Uleiurile Omega din serumul albastru hrănesc şi întăresc unghiile, astfel că acestea cresc mai repede. Nu trebuie uitată nici baza transparentă, care protejează L'Oreal Paris Diamond Forcesuprafaţa unghiei de agresiunile zilnice şi ajută la fixarea lacului de unghii pentru o manichiură de durată. Utilizare: zilnic, aplicaţi un strat pe unghia curata sau ca bază sub lacul de unghii.

SERUM DIAMOND FORCE
L’Oreal Paris nu le-a uitat nici pe cele ale căror unghii sunt subţiri, slabe şi moi, astfel că situaţia se poate schimba rapid graţie combinaţiei dintre baza fortifiantă şi serumul întăritor. Îmbogăţit cu Calcium XT, serumul vede umple striaţiile şi repară fisurile, în timp ce baza transparentă L'Oreal Paris Shinissimeprotejează suprafaţa unghiei de agresiunile zilnice şi ajuta la fixarea lacului de unghii pentru o manichiura de durata. Consecinţa? Unghii întărite, mai puternice, mai rezistente.

Care dintre voi nu vă doriţi ca manichiura să vă fie protejată şi să strălucească precum gelul? Pentru aşa ceva, recomandarea L’Oreal Paris este TOP COAT SHINISSIME, un lac de protecţie ce reprezintă o premieră pentru marca franceză. Datorită acestui gel, culoarea lacului de unghii este intensificată şi se bucură de o strălucire de oglindă în doar câteva secunde, iar filmul protector creat face ca manichiura să ţină mai mult timp. Utilizare: aplicaţi pe unghie după uscarea ojei şi repetaţi procedura după câteva zile pentru a mări durata lacului de unghii.

Preţul fiecărui lac-tratament este de 19,99 lei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.