Lola's Box

Sărbătorile de Iarnă sunt mai aproape decât ne imaginăm, Moşul şi-a început periplul prin lumea întreagă, astfel încât să împartă cadouri tuturor celor care au fost cuminţi. Şi câte o nuieluşă celor răi… 🙂 Fără îndoială, ne aşteaptă o serie de petreceri la care vrem să fim strălucitoare.

Crăciun, aniversări, onomastici sau Revelion – toate acestea sunt momente dedicate strălucirii, experienţelor, nouă, indiferent că petrecerile sunt acasă, unde suntem înconjurate de cei dragi, la birou, împreună cu colegii, sau în numeroasele localuri cool, în compania prietenilor. Pentru a ne face misiunea mai uşoară, Top Line ne propune trei înfăţişări spectaculoase, adaptate personalităţilor care ni se potrivesc cel mai bine.

Top Line Holiday LooksIndiferent de stilul nostru, ideile cu care vine Top Line sunt predominate de frumuseţe, rafinament, eleganţă şi pasiune. În tendinţele iernii, paletele de machiaj devin reale sipete fermecate, rujurile incită prin nuanţele profunde, cu aspect mat de bordo sau vişiniu, iar produsele de îngrijire surprind prin formulele inovatoare, prin uşurinţa aplicării şi prin efectele aproape magice pe care le oferă. Nu trebuie să omitem nici nuanţele părului, care se aseamănă cu stele coborâte din constelaţia frumuseţii.

Dacă ţinem cont de tendinţele actuale, nu facem decât să pătrundem într-un ţinut al fanteziei, al miracolelor, al zâmbetelor neîncetate, al misterelor ce ne fascinează. În plus, primim o invitaţie la seducţie pură! Rock Christmas, Red Passion sau Volume Fatale?

Red PassionEu am optat pentru Red Passionnimic nu se compară cu sărbătoarea Crăciunului, cu emoţia pe care o induce aşteptarea Moşului şi deschiderea cadourilor. La fel de surprinzătoare sunt ţinuta şi lookul cu care vrem să-i surprindem pe cei dragi. Nu trebuie să ignorăm coafura, părul trebuind să reflecte lumină, culoare şi dinamism.

JOICO K-Pak Color Therapy – sistemul bio avansat de peptide şi cel de quadramine, prezente in toate produsele JOICO – îţi identifică şi repară părul din profunzime până la exterior, în timp ce gama color therapy îţi va proteja şi evidenţia culoarea, păstrând-o vibrantă pentru foarte mult timp. Pentru strălucire pulverizează Moroccanoil Glimmer Shine de la o distanţă de 20 cm şi lasă-l 4-5 minute să intre în firul de păr.

Pentru un look “controlat rebel”, cu multă textură şi separare, pe părul umed se foloseşte JOICO JOIWHIP, care conferă susţinere şi volum, iar finisarea se realizează cu JOICO CREM WAX, prin aplicare pe părul uscat, produs care emulsionează în mână şi se aplica pe lungimi şi vârfuri. Pentru un păr care se electrizează, stă rebel sau este ondulat/creţ, ideal este tratamentul KERASILK KERATINE. Cu sistemul patentat Kerashape se poate obţine un păr neted, uşor de coafat, care nu se va mai crepona la contactul cu umezeala. Datorită infuziei cu cheratină, părul va fi strălucitor şi sănătos.

Pentru îngrijirea părului se poate miza şi pe Moroccanoil Treatment, ulei-tratament ce se aplică în cantitate mică (1-2 picături) pe părul curat, încă umed, pe lungimi şi vârfuri pentru a se absorbi în profunzimea firului, unde hrăneşte şi hidratează. Dacă nu te poţi satura de parfumul său, la finalul coafurii poţi aplica din nou pentru un plus de strălucire şi hidratare.

Dacă este vorba de un eveniment aparte, “volumul fatal” se poate obţine prin taparea părului după ce l-ai coafat lejer. Şuviţele din spate se prind cu agrafe şi se securizează cu JOICO POWER SPRAY, iar cele din fata se modelează, alternativ, cu JOICO SUPER SHINE şi POWER SPRAY. Moroccanoil Molding cream – foarte emolientă – se absoarbe rapid şi contribuite la hrănirea părului tău.

Părul a beneficiat de numeroase tratamente de îngrijire, dar nu facem rabat nici când este vorba de ten, aşa că apelăm la formulele magice Guinot: Creme RICHE Fermete Lift pentru un lifting natural şi Guinot Liftosome Lifting Cream pentru o fermitate profundă, ochii vor fi bine conturaţi de Academie Crème contour des yeux Dynastiane ce previne şi ameliorează ridurile fine de deshidratare. Nici pielea de pe corp nu trebuie lăsată la voia întâmplării, aşa că ne putem răsfăţa cu Gommage Facile de Guinot, apoi cu ulei de corp L’Huile Mirific de Guinot cu extract de passiflora. Euforia sărbătorilor ne este promisă de extractul de floarea pasiunii din uleiul Guinot.

Perfecţiunea tenului va fi accentuată de fondul de ten Kryolan Micro Foundation Matifying, privirile vor străluci cu Kryolan Waterproff Mascara, iar buzele vor fi adevărate declaraţii de stil şi eleganţă cu paleta Kryolan Lip Shine sau Kryolan Lip Glisser, crema cu un efect îndelungat de gloss.

Ornamentele de sărbători sau paharele de şampanie se vor oglindi în reflexiile unghiilor ce le vor înconjura, strălucire datorată aplicării unui top coat OPI după ce le-ai învăluit în culoare. Toate aceste delicii în ton cu momentul sunt învăluite în nuanţa: All I Want for Christmas is You de la OPI. Dacă melodia semnată Mariah Carey are darul de a ne introduce în spiritul Sărbătorilor, de ce să nu purtăm şi nuanţa colecţiei pe unghii?

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Un look glamour de la Top Line

  1. N-am vazut ceva la Top Line sa-mi displaca. Zic asa, in general ca mai dau cate o geana pe pagina lor de FB
    Rochia visinie e preferata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.