Lola's Box

Ce zile am avut în ultima perioadă! Căldura a fost din ce în ce mai apăsătoare, iar perioada care urmează nu se anunţă mai bună din acest punct de vedere. Gradele urcă mult în termometre, aşa că oricând este binevenit un frappé răcoros. Dacă este sănătos şi delicios, cu atât mai bine.

Gata, am intrat în vară şi din punct de vedere astronomic, iar bătrânii spun că abia acum sunt cu adevărat în sezonul estival. Aşa că a venit vremea ca băuturile calde să lase loc celor reci şi revigorante. Dar cum putem renunţa la cafea, cel mai bun prieten al dimineţilor? Printre beneficiile băuturii cu cafeină se numără eliminarea durerilor de cap, îmbunătăţirea memoriei, stimularea sucurilor gastrice şi accelerarea metabolismului.

Şi totuşi, vara vrem ca doza noastră de cafeină să nu fie fierbinte, să fie răcoritoare şi delicioasă. Este că te gândeşti la un frappé? 🙂 Devine vedeta stagiunii estivale, iar LifeCare ne aduce şi o reţetă delicioasă. Cafeaua reprezintă o bază importantă şi este cea care dă esenţa întregului cocktail. Este recomandat ca ingredientele să fie cât mai aproape de starea naturală şi să provină de la un producător de încredere. Magic Energy – Eco Coffee este un amestec unic, care răsfaţă simţurile, energizează şi vitalizează, iar totul este foarte sănătos.

Savoarea unică şi beneficiile deosebite pentru sănătate sunt date de combinaţia dintre cafeaua Arabica BIO (provenită din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma şi ginseng, precum şi BIO siropul de porumb pudră. Prezenţa ingredientelor certificate 100% BIO este o garanţie suplimentară a calităţii şi sănătăţii.

DE REŢINUT!

Ganoderma şi ginseng sunt recunoscute pentru efectele tonice şi energizante. Îndepărtează senzaţia de oboseală, stimulează activitatea cardiacă şi sistemul imunitar, în timp ce încetineşte procesul de îmbătrânire prematură.

Cum prepari un frappé superdelicios

Pentru cine preferă zahăr în cafea, specialiştii recomandă zahărul brun în locul celui normal – preferabil cât mai puţin prelucrat chimic. Tot din ofertă LifeCare puteţi încerca zahărul eco brun nerafinat Meal Balance. Cu care puteţi pregăti un frappé foarte gustos, sănătos, numai bun pentru zilele toride de vară. Iată ce vă trebuie:

  • două linguriţe Coffee for life Ganoderma Magic Energy – Bio Coffee;
  • şase linguri de apă rece;
  • lapte rece (opţional);
  • gheaţă (cuburi sau sfărâmată);
  • frișcă (opţional);
  • zahăr brun (după gust);
  • sirop de ciocolată (opţional).

Cafeaua, zahărul şi apa se introduc în shakerul Life Impulse şi se mixează bine până se omogenizează şi s-a topit zahărul. Pentru servire, se umple jumătate de pahar cu gheaţă, se adaugă lapte până este acoperită gheaţa, apoi se completează cu amestecul din shaker. Frişca şi/sau siropul de ciocolată se folosesc pentru decor. Poţi refuza un aşa frappé? 🙂

Iar dacă vrei şi o gustare la purtător, care să fie sănătoasă şi săţioasă, serveşte-te cu un baton ECO cu cereale, cu diferite sortimente de fructe sau chiar ciocolată.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.