Lola's Box

Dacă ai avea ulei de măsline la discreţie, ce ai face cu el? L-ai putea folosi în reţete culinare sau, la fel de bine, ai putea să-l utilizezi pentru îngrijirea părului. Pentru cele dintre noi al căror păr are nevoie de regenerare, Garnier a creat Ultra Doux Mythic Olive.

Încă din antichitate, uleiul de măsline a fost apreciat pentru beneficiile pe care le oferă. Indiferent că vorbim de femeile din Egiptul Antic, Grecia Antică sau Roma Antică, extractul din măsline era nelipsit din ritualurile de îngrijire şi înfrumuseţare. Acum, datorită noii game Mythic Olive, şi noi ne putem bucura de efectul pe care uleiul de măsline îl are asupra părului nostru.

De-a lungul verii, vântul, soarele şi nisipul sunt tot atâtea motive de suferinţă pentru podoaba noastră capilară. Factorii nocivi duc la uscarea părului, care devine mai sensibil în faţa deteriorării. Pentru aceasta, fibrele capilare au nevoie de un ritual unic de hrănire intensă şi de un tratament special. Aşadar, “armele” noii game Ultra Doux Mythic Olive sunt…

Şampon Ultra Doux Mythic Olive

Şampon Garnier Ultra Doux Mythic Olive

Garnier Ultra Doux a conceput o formulă bazată pe ulei de măsline extra virgin şi ulei de floarea soarelui. Datorită celor două uleiuri, părul este hidratat intens şi rămâne catifelat la atingere. Şamponul este recomandat pentru regenerarea părului uscat şi fragil. În urma spălării, părul este hrănit şi hidratat de la rădăcină până la vârfuri, fără să fie îngreunat şi îngrăşat. Preţ: 11,18 lei (250 ml).

Balsam Ultra Doux Mythic Olive

Balsam Garnier Ultra Doux Mythic Olive

Bogat în acizi graşi şi vitamina E, uleiul de măsline este recunoscut pentru proprietăţile sale nutritive. Îmbogăţit cu două uleiuri mitice atent selecţionate, cel de măsline extra virgin şi cel de floarea soarelui, balsamul nutritiv hrăneşte părul deteriorat, uscat şi sensibilizat. Firele de păr sunt instant descurcate şi sunt hrănite de la rădăcină până la vârfuri. După folosire, părul devine suplu şi uşor de coafat. Preţ: 11,18 lei (200 ml).

Mască Ultra Doux Mythic Olive

Mască Garnier Ultra Doux Mythic Olive

Utilizarea acestei măşti nutritive este sinonimă cu un ritual legendar pentru o nutriţie intensă a părului. Masca are grijă de părul uscat şi fragil, datorită uleiului de măsline extra virgin ce garantează hidratare intensă. Pe de altă parte, uleiul de floarea soarelui, o binecunoscută sursă de vitamina E, face părul mai sănătos, uşor de descurcat şi catifelat la atingere. Textura non-grasă se clăteşte uşor, iar părul va avea un parfum delicat şi îmbietor. Preţ: 18,41 lei (300 ml).

Cremă leave in Ultra Doux Mythic Olive

Cremă live in Garnier Ultra Doux Mythic Olive

Când vei folosi această cremă leave in, părul tău va simţi parfumul Mediteranei. Textura sa uşoară şi cremoasă învăluie părul cu grijă, fără a-l îngreuna. Nu trebuie decât să te laşi învăluită de parfumul subtil, proaspăt şi feminin pentru un moment de îngrijire intensă. După utilizare, părul va fi incredibil de suplu şi strălucitor, moale la atingere şi uşor de coafat. Preţ: 18,41 lei (200 ml).

Dacă vei încerca întreaga gamă Garnier Ultra Doux Mythic Olive, vei ajunge şi tu la aceleaşi concluzii:

  • şamponul este uşor şi catifelat;
  • balsamul este uşor de clătit;
  • masca hrăneşte şi netezeşte părul până la vârfuri;
  • crema catifelează instantaneu fibra capilară.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.