Lola's Box

Dacă mă citiţi de mult, ştiţi că L’Oreal Paris este brandul meu de suflet. Cu el am crescut, cu el am devenit femeie, primul ruj a fost L’Oreal Paris, prima cremă tot L’Oreal Paris. Chiar şi acum, la 40 de ani, încă mă fascinează produsele casei franceze. Ştiţi că nu îmi plac uleiurile, am mereu un sentiment neplăcut de la ele, devin uleioasă şi am impresia că sunt murdară – singura excepţie o face uleiul de argan în măştile “home made” pentru păr. Ei bine, uleiul facial L’Oreal Paris NUTRI GOLD mi-a schimbat părerea.

L'Oreal Paris NUTRI GOLD Ulei ExtraordinarL'Oreal Paris NUTRI GOLD Ulei ExtraordinarSăptămâna aceasta, la Palatul Noblesse din Bucureşti, a avut loc lansarea gamei de îngrijire a feţei L’Oreal Paris NUTRI GOLD Extraordinary şi a celei pentru păr L’Oreal Paris Elseve Ulei Extraordinar. Întotdeauna mă bucură enorm evenimentele L’Oreal Paris, mereu sunt făcute cu mult bun gust şi sunt “altceva”, te simţi precum Alice în Ţara Minunilor, aşa că, atunci când am primit invitaţia, am sărit în sus de bucurie când am văzut că ni se pregăteşte ceva nou.

Încă de la eveniment am ştiut că este ceva bun. Am încercat uleiul pe o mână şi crema pe cealaltă, apoi stăteam ca un copil şi miroseam când mâna cu cremă, când cea cu ulei – una păstra mirosul de levănţică, cealaltă aroma de geranium. Aşa că, de cum am ajuns acasă, m-am demachiat şi am pus uleiul la treabă. Din cauza frigului, până şi tenul meu mixt a început să aibă tendinţa de uscare, aşa că trebuie să îl hidratez. Până acum, de ulei nici nu se punea problema, pentru că tot ce îmi venea în minte era unsoare, ten îmbâcsit şi coşuri – da, multe coşuri.

L'Oreal Paris NUTRI GOLD Ulei ExtraordinarM-am demachiat şi mi-am făcut curaj. 🙂 Ei bine, am pus patru picături de ulei în palmă, le-am încălzit bine în palme şi le-am pus pe faţă. Surpriza a fost că uleiul s-a absorbit imediat – nici vorbă de pelicula uleioasă sau senzaţia de îmbâcsit. În schimb, în urmă a rămas un miros diafan de muşcată şi un ten vizibil hidratat.

L'Oreal Paris NUTRI GOLD Ulei ExtraordinarUleiul facial NUTRI GOLD Extraordinary conţine un amalgam de opt uleiuri esenţiale: lavandă, maghiran, rozmarin, muşcată, trandafir, muşeţel, portocală şi lavandin. Ambalajul este unul luxos, cu recipient de sticlă şi cu pipetă pentru a o dozare mai bună a cantităţii. Din punct de vedere al preţului (43 lei/30 ml), pot spune că uleiul facial NUTRI GOLD Extraordinary este accesibil.

Pentru mine, uleiul facial L’Oreal Paris este miracolul începutului de an 2015 şi cred că va rămâne foarte mult timp în rutina mea de îngrijire.

Alături de "zâna bună" de la L'Oreal Paris România, Mihaela Munteanu
Alături de “zâna bună” de la L’Oreal Paris România, Mihaela Munteanu
Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Uleiul facial L’Oreal Paris NUTRI GOLD Extraordinary

  1. si eu aveam ideea asta ca la tenul meu mixt…numai ulei nu-i trebuia… dar am un serum cu vitamina E .uleios …si tot asa ..pun cateva picaturi si masez bine…intra perfect in piele si as putea spune ca hidrateaza mai bine decat o crema. daca vrei ca uleiul sa-si faca si mai bine treaba ( absorbtie totala si eficienta tot 100% ),..aplica-l imediat ce ai iesit de sub dus….cand pielea e umeda, porii deschisi…si se absoarbe perfect. nu simti absolut nimic uleios,…sau senzatia aia de imbacseala ( o stiu si eu..)..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.