Lola's Box

Te-ai gândit vreodată că suplimentele alimentare pot contribui la îngrijirea tenului? Cu complex de PhytoInfuse şi PhytoCermaide, TRUVIVITY by NUTRILITE contribuie la bunăstarea interioară, apoi face trecerea de la interior la exterior pentru ca pielea noastră să fie frumoasă şi radiantă.

Tot mai des auzim, vedem şi citim informaţii în care se pune accentul pe influenţa unei alimentaţii sănătoase asupra modului în care arătăm. Iar pielea este unui dintre cei mai sinceri indicatori ai sănătăţii noastre. Dacă avem un ten luminos, radiant, este un semn că suntem bine şi în interior. Este motivul pentru care cremele şi loţiunile hidratante ne ajută să ne îmbunătăţim aspectul exterior al pielii.

TRUVIVITY by NUTRILITE, lansare

Dar ce facem cu factorii de stres din interior? Adică aceia care pot avea efecte nocive atât asupra moralului nostru, cât şi asupra calităţii tenului. Poate fi un obicei alimentar nesănătos. La fel de bine, lipsa somnului suficient poate influenţa şi ea modul în care arătăm. Pentru aceasta, Amway a pregătit o nouă marcă, TRUVIVITY by NUTRILITE:

  • suplimente de înfrumuseţare – oferă vitamine A, C şi zinc, care contribuie împreună la menţinerea unui ten normal; în plus, vitamina C şi zincul protejează celulele pielii împotriva stresului oxidativ;
  • băutură de înfrumuseţare – supliment care conţine vitamina C, ajută la formarea colagenului pentru o funcţionare normală a pielii şi contribuie la reducerea oboselii.

Care este diferenţa dintre alte produse de acest gen şi TRUVIVITY by NUTRILITE? Primele oferă rezultate rapide şi vizibile la nivelul suprafeţei pielii şi diminuează aspectul de linii fine şi riduri. În schimb, noul brand Amway începe să acţioneze din interior. Sistemul este conceput atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, este complementar regimurilor cotidiene de înfrumuseţare şi vizează frumuseţea pielii prin două complexe noi:

  • PhytoInfuse conţine un trio de extrase din plante – măceşe, goji chinezesc şi seminţe de struguri – care ajută la protecţia celulelor organismului împotriva radicalilor liberi;
  • PhytoCeramide sunt ceramide naturale obţinute din boabe de grâu integral.

Firesc, vă veţi întreba care este modul de administrare al “regimului”. Suplimentul de frumuseţe se administrează seara, sub forma a două tablete care au rolul unui program zilnic de îngrijire a pielii. În timpul nopţii, se utilizează ritmul de refacere a pielii pentru a combate efectele negative ale mediului asupra pielii (expunere la soare, poluare sau urmele unei vieţi haotice).

TRUVIVITY by NUTRILITE, supliment de frumuseţe & băutură din pudră
TRUVIVITY by NUTRILITE, supliment de frumuseţe & băutură din pudră

Băutura din pudră este complementară suplimentului. Oferă vitamina C, zinc şi complexul PhytoCeramide, precum şi extractul de merişoare. Cu aromă de grepfrut, băutura poate fi savurată dimineaţa sau pe tot parcursul zilei, iar substanţele sale nutritive ajută la reducerea oboselii şi contribuie la menţinerea sănătăţii pielii.

Un argument în plus pentru TRUVIVITY by NUTRILITE? De aproape un deceniu, NUTRILITE este distribuitorul oficial de suplimente alimentare pentru AC Milan, unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din lume.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.