Lola's Box

După îndelungi peripeţii – pentru care “mulţumirile” mele merg către Poşta Română – am intrat în posesia coletului pe care îl aşteptam de la MustaeV. De cum a venit, produsele au intrat în teste, iar unul dintre ele l-am declarat “best new entry” pe lista favoritelor.

După fiecare sesiune “tried & tested” nouă, cel puţin un produs MustaeV îşi ocupă locul printre preferatele mele în materie de makeup. Aş vrea să pot da timpul înainte şi să vină ziua când brandul sud-coreean va fi disponibil şi în România. Da, îl poţi comanda şi din SUA – aşa câştigi la preţuri pentru că sunt în dolari, nu în euro -, dar când te gândeşti că livrarea se face prin poşta noastră ce de toate zilele… Ţi se taie instantaneu. J Dar să ne păstrăm optimismul!

MustaeV Cheeky Chic Blush – Floral Glow

MustaeV Cheeky Chic Blush, Floral GlowA ajuns să fie fardul de obraz preferat pentru că îmi dă acea culoare de “aer de munte” în obraji, dar fără să pară nenatural. Pentru cele care îşi doresc o culoare mai puternică, nu trebuie decât să îl aplicaţi în mai multe straturi. Textura este una lejeră, cu particule fine şi pigmentare uşoară, care se păstrează pe parcursul întregii zile. Un alt aspect pentru care îmi place blush-ul este că, după aplicare, faţa mea arată mai sănătoasă şi mai odihnită. Eu îl folosesc şi în colţurile pleoapelor – se ştie că un roz discret întinereşte trăsăturile. Îl consider cel mai potrivit pentru un makeup natural.

De reţinut:

  • pudra cu textură uşoară face ca pielea să nu devină uscată;
  • pudra de control al sebumului şi pigmenţii de acoperire protejează culoarea împotriva schimbării nuanţei din cauza factorilor externi precum transpiraţia.

MustaeV Silky Cotton Loose Powder

MustaeV Silky Cotton Loose PowderDacă te numeri printre acele femei care sunt şicanate de exces de sebum, atunci aceasta este soluţia salvatoare. Nu ascund că, uneori, şi eu o păţesc şi mă trezesc că îmi luceşte faţa pe sub machiaj. Ei bine, pudra de la MustaeV nu numai că promite absorbţia sebumului, dar o face – şi chiar foarte bine. Astfel, machiajul s-a menţinut proaspăt toată ziua.

Translucidă, Silky Cotton Loose Powder are în compoziţie particule fine, care se aplică uniform şi au darul de a evidenţia strălucirea naturală a tenului. Se aplică cu o pensulă de pudră, după aplicarea fondului de ten, pentru fixarea machiajului. Dacă o folosiţi, concentraţi-vă pe zona T pentru un mai bun control al sebumului.

MustaeV Tension Fit Liquid Liner Brush Pen

MustaeV Tension Fit Liquid Liner Brush PenDacă vreţi, termenul care caracterizează cel mai bine acest produs este precizie. Este asemenea unei carioci şi te simţi precum un designer care trasează cele mai bine şi mai precise linii pentru finalizarea unei opere de artă. Cu ajutorul acestui Liquid Liner poţi trasa linii foarte subţiri, unele ascuţite, sub formă de pană, sau unele groase, îndrăzneţe.

Tuşul negru carbon este dozat în cantitatea ideală, astfel că nu-ţi va fi greu să trasezi liniile cu precizie. Liniile neclare vor deveni amintiri din trecut şi vei fi invidiată pentru machiajul pe care îl vei purta. Unde mai pui şi că are o formulă waterproof care rezistă pe parcursul întregii zile – nu lasă pete şi nu se întinde.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Tried&tested: trei produse de la MustaeV

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.