Lola's Box

Când auzi de cocktail, la ce te duce gândul? Nu, nu vorbim despre acele cocktailuri pe care le savurăm vara pe o plajă însorită. Astăzi am să vă spun experienţa mea cu cocktailul de lifting din gama LiftUp de la Cosmetic Plant.

Odată cu trecerea anilor am început să acord o atenţie tot mai mare îngrijirii tenului, conştientă fiind că frumuseţea naturală nu este perenă. Timpul scurs şi gravitaţia sunt neiertătoare, astfel că pielea începe să-şi piardă din elasticitate, fermitate, strălucire.

Lift Up - cremă antirid de noapte (23,20 lei) & cremă antirid de zi (23,20 lei)
Lift Up – cremă antirid de noapte (23,20 lei) & cremă antirid de zi (23,20 lei)

Aşa că am decis că trebuie să am grijă de tenul meu şi să-l răsfăţ cu cele mai bune produse antiaging – sunt foarte pretenţioasă la acest capitol. La fel spune şi Cosmetic Plant despre cea mai nouă creaţie a sa, LiftUp, că este “pentru femeile care devin tot mai exigente cu privire la produsele cosmetice antiaging utilizate”… Parcă mi-au ghicit gândurile. Aşa că am testat cvintetul la baza căruia se află cocktailul special de lifting: acid hialuronic, LIFTONIN-XPRESS şi extract de magnolie.

Aproape doi ani a durat dezvoltarea gamei LiftUp, care pe lângă cremele antirid de zi şi de noapte, include şi trei premiere pentru Cosmetic Plant: gel lift instant, ser lift instant şi lapte demachiant special pentru ochi. Practic, acest set de cinci produse este ideal pentru îngrijirea tenului în orice moment al zilei.

Lift Up - Lapte demachiant pentru ochi (14,20 lei)
Lift Up – Lapte demachiant pentru ochi (14,20 lei)

În perioada de testare, ritualul a început cu utilizarea laptelui demachiant, cu care am curăţat tenul de orice urmă de machiaj. Apoi, prin alternanţă, am folosit gelul Lift instant şi serul Lift instant. Tenul meu este unul mixt, aşa că am avut impresia că gelul a fost creat special pentru mine. 🙂 Se absoarbe ultrarapid în piele şi aproape că vezi cu ochii cum ridurile sunt diminuate, ca să nu mai vorbesc de cât de fin rămâne tenul după utilizare. Iar pentru cele care vreţi un efect de lifting, atunci serul este cel cu care daţi lovitura. Pe piele se formează o peliculă cu efect de întindere imediată, care durează până la şase ore.

Dimineaţa şi seara, după utilizarea gelul/serul Lift instant, am aplicat fie crema antirid de zi, fie cea de noapte. Crema de zi pătrunde imediat în piele şi efectiv simţi cum acţionează din primele minute – tenul devine mai fin, mai neted şi îşi recapătă strălucirea. În schimb, crema de noapte are efect hrănitor şi regenerant, astfel că diminuează ridurile, iar pielea este mai strălucitoare. Ambele creme se pot aplica pe faţă, gât şi decolteu.

Lift Up - Gel Lift Instant (22,50 lei) & Ser Lift Instant (24,70 lei)
Lift Up – Gel Lift Instant (22,50 lei) & Ser Lift Instant (24,70 lei)

Şi pentru că ştiu că printre cititori se numără şi mulţi bărbaţi, iată ce spune soţul meu: “Am trecut de 40 de ani, iar ridurile încep să apară firesc. În plus, lucrez foarte mult la calculator şi, în ciuda ochelarilor de protecţie, mai am obiceiul de a mă încrunta, ceea ce nu face decât să ajute la apariţia ridurilor. Şi cum nu îmi place să mă dau bătut uşor, am folosit cremele antirid LiftUp, iar efectele sunt vizibile. Domnilor, fiţi fără grijă: nu au parfum, aşa că nu trebuie să vă fie teamă că veţi degaja o aromă feminină. 🙂 În schimb, chipul vă va mulţumi pentru cum combateţi ridurile”.

Dacă vă fac cu ochiul unul sau altul din produsele LiftUp, gama de la Cosmetic Plant o puteţi găsi în hypermarketuri şi supermarketuri, în farmacii şi magazine naturiste, dar şi în magazinul online al companiei.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Tried&tested: LiftUp de la Cosmetic Plant

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.