Lola's Box

Cum puteţi să vă bucuraţi la voi acasă de acelaşi tratament de care aţi avea parte în cabinetul medicului estetician? Vă spun eu: NutraKOS. L-am testat timp de câteva săptămâni şi vă pot spune că rezultatele sunt impresionante.

Fiecare dintre noi şi-ar dori să facă o vizită la medicul estetician şi să fie mulţumită de rezultatele tratamentului urmat. Şi totuşi… Cum putem să ne bucurăm de acelaşi răsfăţ şi la noi acasă? Eu am găsit un răspuns şi sunt foarte mulţumită de ceea ce am obţinut la finalul perioadei de testare.

Mască facială antirid NutraKOS

NutraKOS mască facială antirid

Ştii cum este să te culci cu un ten matur, lipsit de vitalitate, şi să te trezeşti cu unul strălucitor, suspus unui lifting discret? Ei bine, cam aşa am fost şi eu. Masca facială antirid NutraKOS are o formulă concentrată, cu efect de lifting, care combină complexul de L-aminoacizi cu acidul hialuronic cu greutate moleculară mare. În plus, formula peel-off contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii.

Utilizarea măştii este cât se poate de simplă. Am aplicat cu generozitate conţinutul unui plic pe faţă şi gât, apoi am aşteptat formarea unei pelicule pe piele. Durata recomandată de “purtare” a măştii este de 1-3 ore, dar eu am preferat varianta all night long. Am putut dormi cu ea fără probleme, apoi am îndepărtat-o dimineaţă. Se extrage cu uşurinţă, ca şi cum ai scoate un plasture. După fiecare utilizare, tenul este mai strălucitor, mai curat, pur şi simplu simţeam că mi s-a întins faţa, era un proces clar de întinerire. 🙂 Thumbs up NutraKOS!

Gel pentru conturul ochilor NutraKOS

NutraKOS gel pentru conturul ochilor

Timpul este neiertător cu fiecare dintre noi şi zona din jurul ochilor este locul în care apar primele semne de îmbătrânire a pielii. Mai un rid, mai o cută, mai o lipsă de vitalitate. După scoaterea măştii faciale antirid am utilizat gelul pentru conturul ochilor. Formula concentrată acţionează în zonele în care pielea este mai sensibilă şi mai expusă la apariţia primelor semne de maturizare excesivă. 🙂 Combinaţia de L-aminoacizi, acid hialuronic şi vitamina C are efect antiaging şi fotoaging, reducând ridurile şi liniile fine din zona ochilor şi a buzelor.

Am aplicat după îndepărtarea măştii şi clătirea tenului cu apă caldă. Apoi am masat bine până ce gelul a fost complet absorbit în piele, care a devenit mai luminoasă şi mai proaspătă. Pur şi simplu, s-a văzut cum se reface tonusul. Este recomandat oricărui tip de ten, motiv pentru care nu l-am folosit doar eu, ci şi dl. Hartung. Deh, după o vârstă şi bărbaţii încep să aibă mai multă grijă de ei. 🙂

Ser intensiv anti-age NutraKOS

NutraKOS ser intensiv anti-age

L-aminoacizi, acid hialuronic, vitamina A şi C, tetrapeptide. Combinate, toate acestea reprezintă o formulă concentrată pentru tratamentul anti-age intensiv. În urma curei cu acest ser intensiv este stimulată vitalitatea celulară şi sinteza colagenului. Totodată sunt contracarate efectele radicalilor liberi şi ale razelor ultraviolete. Am vrut să încerc acest ser şi pentru că este recomandat a fi utilizat după efectuarea unor tratamente estetice – v-am povestit cum am scăpat de xantelasmă.

L-am aplicat dimineaţă, în continuarea curei post-mască, şi a reprezentat şi o bază excelentă pentru machiaj – mai trebuie să vă spun că nu folosesc makeup decât dacă este absolut necesar? În principal, serul intensiv anti-age este recomandat pentru tenul normal sau gras, dar se poate folosi şi pentru cel uscat, cu aplicarea în prealabil a unei creme hidratante.

Concluzia mea la finalul perioadei de testare? Cele trei produse NutraKOS îţi permit să ai parte, la tine acasă, de acelaşi tratament precum în cabinetul medicului estetician. Pentru mine, piesa de rezistenţă a fost masca antirid, pe care nu am împărţit-o cu nimeni.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.