Lola's Box

Dacă până acum v-am obişnuit cu prezentarea unui produs de la MustaeV (despre Lustrous Cream Base am scris aici), luna aceasta se lasă cu răsfăţ. 🙂 Vorbim de două produse ale mărcii sud-coreene: MustaeV Maxi-Volume Mascara şi MustaeV Glazing Lips Gloss.

MustaeV Maxi-Volume Mascara

MustaeV Maxi-Volume MascaraAtunci când nu folosim extensii de gene, nici o femeie nu îşi termină machiajul până când nu aplică şi mascara pentru ca ochii să fie accentuaţi. Trebuie să recunosc că nu mă prea împac cu ideea genelor false, motiv pentru care din portfardul meu nu lipseşte niciodată un rimel. De-a lungul timpului, am încercat diferite tipuri de mascara, astfel că am ajuns să ştiu ce mi se potriveşte şi ce nu. Nu-i mai puţin adevărat că ceea ce-mi place mie nu trebuie să se potrivească altei femei – şi invers.

O mascara lichidă, de lungă durată, despre care producătorul spune că va răsuci genele şi le va da volum, dar fără a exista teama unei încărcări excesive. Şi cum nu îmi place să mă încred doar în ceea ce spun companiile, eram foarte curioasă de rezultatele pe care le va oferi rimelul. Din punct de vedere al volumului a fost suficient de mult astfel încât genele mele să-şi păstreze în continuare aspectul natural. Ba chiar am avut impresia că “măturicile” erau un pic mai lungi – parcă începeau să semene cu cele ale lui Betty Boop. 🙂

MustaeV Maxi-Volume Mascara, perieDatorită nuanţei intense de negru, genele dau impresia că sunt mai groase, iar textura produsului face ca firele să nu se lipească între ele, ceea ce este fantastic. Cu o formulă foarte uşoară, mascara vine într-un recipient subţire, astfel că îl poţi pune în geantă sau în kitul de călătorie fără teama că va ocupa prea mult loc. Periuţa, cu peri curbaţi, face ca aplicarea să se realizeze cu precizie – nu trebuie să ai îndemânarea unui make-up artist pentru a-ţi machia genele ca la manual. MustaeV Maxi-Volume Mascara este genul de produs care face ca ochii să-ţi pară mai luminoşi, conferă definiţie genelor, dar fără să le încarce prea mult.

MustaeV Glazing Lips Gloss Golden Peach

Dacă nu te dai în vânt după rujuri, atunci un gloss este alegerea ideală pentru a da un pic de culoare buzelor tale şi pentru ca machiajul să fie complet. La fel de bine, chiar dacă te rujezi, poţi folosi glossul şi pentru un pic de strălucire suplimentară. Când am primit nuanţa Golden Peach a lip glossului MustaeV, trebuie să recunosc că mi-a plăcut din prima – privind-o prin recipient, îţi dă impresia că este o culoare mai apropiată de cea a caramelului.

MustaeV Glazing Lips Gloss Golden PeachÎnsă, după aplicare, trebuie să recunosc că mi-a plăcut şi mai mult, pentru că nuanţa o imită foarte bine pe cea a unei piersici bine coapte – nici că se potrivea nume mai potrivit decât Golden Peach – cu uşoare reflexe aurii. Strălucirea particulelor din lip gloss este una subtilă, aceasta şi datorită faptului că nu au o concentraţie prea mare în produs – nu afectează nici textura fină a produsului. Pur şi simplu, am avut un sentiment de naturaleţe, uitând că am aplicat glossul pe buze.

Faţă de alte glossuri pe care le-am încercat în timp, acesta îmi place pentru că are un miros foarte plăcut, uşor fructat – se putea altfel? -, dar şi pentru că nu este excesiv de lipicios. Un alt plus este că păstrează, în mare, culoarea naturală a buzelor, pe care o accentuează cu o uşoară strălucire. Aş spune că MustaeV Glazing Lips Gloss are şi un discret efect de volum, ceea ce face ca buzele să capete o senzualitate aparte.

Ca o concluzie, cred că este genul de lip gloss care poate fi purtat de oricine, indiferent de culoarea tenului, cu sau fără alt make-up şi în orice situaţie.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Tried & tested: MustaeV Maxi-Volume Mascara & Glazing Lips Gloss

    1. Eu glossul acesta il folosesc ca atare, dar celalalt “CLEAR” il folosesc desupra rujului. Mascara intradevar este bestiala si nu esti prima care este incantata de ea, am auzit pe la fete. Si mie mi-a placut foarte mult. Te pup!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.