Lola's Box

Cum ar fi să pleci întro vacanţă de vis? Pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro. Sau poate în Extremul Orient, la Tokyo. Ori în oraşul care nu doarme niciodată, celebrul New York. Ei bine, dacă Zeiţa Fortuna te iubeşte măcar un pic, Henkel Beauty Care îţi poate transforma visul în realitate.

Fiecare din noi a visat, măcar o dată în viaţă, că pleacă într-un loc special, îndepărtat şi plin de mister. Şi poate că într-o bună zi vei şi ajunge acolo. Îţi vine să crezi sau nu, dar îndeplinirea acestui vis este la doar doi paşi de tine, iar complicii se numesc Syoss, Fa şi Schwarzkopf. Începând din luna ianuarie şi până la 6 martie, campania promoţională este în plină desfăşurare şi te poate trimite în cele mai celebre şi moderne metropole ale lumii, într-o aventură unică în viaţă.

Nu trebuie decât să cumperi cel puţin unul din produsele participante la campanie – Syoss, Fa sau Schwarzkopf ori Vademecum -, iar soarta te poate recompensa cu una dintre cele trei vacanţe la New York, Rio de Janeiro sau Tokyo. Şi pentru că vacanţele de unul singur nu au nici un haz, premiile excursiile sunt pentru două persoane. Cu alte cuvinte, poţi plecat însoţit(ă) de persoana cea mai dragă ţie.

Este că visezi deja cu ochii deschişi? Dacă te-ai decis încotro vrei să o apuci, iată şi care sunt cărţile câştigătoare – a, pardon, produsele câştigătoare spre fiecare destinaţie:

  • experienţele senzoriale oferite de Fa duc spre faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro, totul în ritmuri de samba;
  • experienţele cu stil Syoss îţi pot aduce vacanţa la Tokyo – capitala contrastelor şi a modei, în care iau naștere toate trendurile lumii;
  • pentru o fire cosmopolită, vacanţa inedită în celebrul New York poate veni de la Schwarzkopf (Gliss, Palette, Taft, Schauma) sau Vademecum.

Participarea este simplă:

  1. Cumpără cel puțin un produs (oricare) din gamele Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) sau Vademecum pentru New York, Fa (cu excepția Fa săpun solid) pentru Rio de Janeiro şi Syoss pentru Tokyo;
  2. Înscrie-te pe site-ul www.calatoresticuhenkel.ro sau prin SMS la 1808 (număr cu tarif normal în toate reţelele de telefonie mobilă) cu numărul bonului de casă/numărul facturii, numele magazinului şi destinaţia corespunzătoare produselor cumpărate.

Apoi nu rămâne decât ca norocul să-ţi surâdă la tragerea la sorţi pentru a te bucura de aventura de cinci zile, pentru două persoane. Dacă vei câştiga şi vreun alt premiu în magazinele partenere Henkel Beauty Care, se prea poate să fie un semn că eşti pe drumul cel bun.

Dacă ai câştiga acum, spre ce destinaţie ai pleca?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.