Lola's Box

Nu ascund că deseori intru în farmacii pentru a vedea ce mai este nou în materie de produse de îngrijirea tenului sau a părului. Help Net mi se pare că este reţeaua de farmacii care stă cel mai bine la acest capitol şi fiecare vizită la ei este o adevărată plăcere.

Ei bine, la cea mai recentă trecere pe la Help Net am descoperit un ser Skincode cu textură mătăsoasă, care are puteri magice în lupta cu liniile fine. Pentru cele care vă confruntaţi cu probleme de gene şi sprâncene, vă recomand să vedeţi – şi, de ce nu?, să încercaţi – tratamentul de la Foltene Pharma. Iar dacă părul vă este lipsit de vitalitate, atunci aţi putea să-l trataţi cu Phytodensium. Dar să le luăm pe rând…

Skincode Essentials: Advanced Skin Perfector

Skincode Essentials, Advanced Skin PerfectorDacă liniile fine reprezintă un motiv de îngrijorare, textura mătăsoasă a serului Advanced Skin Perfector are darul de al e estompa, de a matifia zonele cu probleme şi de a conferi strălucire tenului. Se absoarbe foarte repede, astfel că reprezintă o excelentă bază pentru machiaj – pe suprafaţa pielii rămâne o peliculă insesizabilă, care acoperă imperfecţiunile tenului şi conferă un aspect compact.

Ingredientul activ are la bază CM-Glucan, un extract natural din drojdia de bere, care calmează pielea sensibilă, reduce alergiile provocate de dermatita de contact, îmbunătăţind fermitatea şi elasticitatea pielii. Formula este îmbogăţită cu vitamina C – bogată în antioxidanţi şi cu efect iluminator – şi acid hialuronic, care menţine hidratarea timp îndelungat şi stimulează secreţia de colagen.

Mod de utilizare: Se aplică dimineaţa, pe tenul curăţat şi tonifiat în prealabil, evitând zona sensibilă a ochilor. După absorbţia completă în piele, se poate aplica machiajul. Preţ la Help Net: 125,84 lei.

Foltene Pharma, tratament gene şi sprânceneFoltene Pharma, tratament gene şi sprâncene, cutieFoltène Pharma: tratament pentru gene şi sprâncene

Acest tratament se bazează pe Tricalgoxyl şi extractul de Hammamelis Virginiana, care fortifică şi regenerează genele fragile. Tricalgoxylul, un extract natural din alge brune, este ingredient extreme de eficient care acţionează local pentru a stimula creşterea genelor şi a sprâncenelor, prevenind deteriorarea acestora ca efect al aplicării frecvente a machiajului. Extractul de Hammamelis Virginiana redă elasticitatea genelor.

Genele şi sprâncenele vor fi mai dese, mai lungi şi mai puternice, conferind un plus de expresivitate privirii. În plus, în timpul procesului de demachiere se va observa o reducere a căderii genelor.

Fiind testat oftalmologic şi dermatologic, tratamentul este foarte bine tolerat, putând fi utilizat şi de persoanele cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact.

Mod de utilizare: Tratamentul Foltène Pharma are un aplicator special, similar unui rimel, şi se utilizează atât dimineaţa, înainte de aplicarea machiajului, cât şi seara, după demachiere.

Preţ la Help Net: 68,95 lei.

Phytodensium: şampon revitalizant anti-aging

Frumuseţea şi strălucirea părului sunt rezultatul unui scalp sănătos. Acesta reţine toate elementele necesare pentru producerea cheratinei din sistemul microcirculator al organismului: aminoacizi, vitamine şi derivaţi de sulf. Cheratina este proteina principală din structura firului de păr, fiind răspunzătoare de sănătatea şi forţa părului. Stresul zilnic reduce producţia de cheratină, astfel că părul devine mat şi fără viaţă.

Şamponul Phytodensium, creaţie a Laboratoarelor Phytosolba, contribuie la obţinerea unui păr revitalizat şi ne ajută să luptăm împotriva semnelor de îmbătrânire a firului de păr. Acţiunea oferită de sinergia mai multor plante reface densitatea, forţa şi vitalitatea firului de păr. Gatuline R, extract dintr-o selecţie de nuci, protejează împotriva radicalilor liberi, încetinind ciclul de îmbătrânire a firului de păr. Uleiul din seminţe de coacăze negre, acizii graşi esenţiali – bogaţi în Omega 3 şi Omega 6 – ajută la regenerarea firului de păr. Extractele din frunze de coada-calului şi mesteacăn reconstituie mineralele pierdute.

Sper că vă plac cele trei produse magice un aspect natural şi un păr revitalizat, dens şi fortificat. Aţi reţinut unde le găsiţi, nu? Farmaciile Help Net.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Trei produse magice din farmaciile Help Net

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.