Lola's Box

Îngrijirea părului este la fel de importantă ca şi cea a pielii. Aproape că nu există femeie care să nu intre în alertă atunci când părul este deteriorat şi îi creează probleme în obţinerea coafurii dorite. Pentru a ne da o mână de ajutor, L’Oreal Paris ne oferă trei produse Elseve cu ajutorul cărora să ne îmbunătăţim calitatea părului.

L’Oreal Paris Elseve Total Repair 5, spray bifazic

Este primul elixir miraculos pentru părul unei femei. Practic, produsul oferă o dublă acţiune, având rolul de a repara şi de a îngriji instantaneu. Creaţia specialiştilor Elseve include un serum nutritiv pentru strălucire, care înlesneşte descurcarea uşoară a firelor de păr şi care are acţiune antistatică. Pe de altă parte, Pro-Keratina repară instantaneu vârfurile despicate, astfel că părul nostru nu va mai avea acel aspect rebel.

Elseve Total Repair 5 este primul balsam-spray care nu mai necesită clătire ulterioară utilizării, iar podoaba capilară se va transforma imediat şi va căpăta un aspect vizibil îmbunătăţit, fibra capilară fiind reparată de la rădăcină până la vârfuri. Mai mult, părul va străluci, fără a fi îngreunat după aplicarea produsului.

L’Oreal Paris Elseve Arginine Resist X3, spray bifazic

Cel de-al doilea elixir dublu este tot un spray bifazic, doar că acesta este din gama Arginine Resist X3. Un singur produs oferă protejare şi transformare ale părului, iar rezultatele vor fi spectaculoase încă de la primele utilizări. Sprayul bifazic este o combinaţie între balsamul expres, îmbogăţit cu arginină, şi serumul nutritiv pentru strălucire.

După ce vei folosi acest spray bifazic, vei descoperi două efecte benefice pentru părul tău:

  • restructurare şi hrănire instantanee a fibrei capilare;
  • descurcare uşoară, strălucire intensă şi protecţie împotriva temperaturilor extreme şi a încreţirii.

Mai mult, părul va fi aranjat, protejat şi hrănit instantaneu, strălucitor şi fluid la atingere, fără a fi îngreuna. Magnific, nu?

L'Oreal Paris Elseve Ulei Extraordinar, şampon păr foarte uscatL’Oreal Paris Elseve Ulei Extraordinar, şampon pentru păr foarte uscat

Unele dintre noi se confruntă nu cu un păr uscat, ci cu unul foarte uscat, motiv pentru care au nevoie de un produs care să le ofere o superhidratare. Ei bine, la un an de la lansarea gamei Elseve Ulei Extraordinar, L’Oreal Paris transformă cvartetul de produse într-un cvintet datorită şamponului pentru păr foarte uscat, deshidratat.

Dacă părul se usucă, devine mai fragil şi se deteriorează. Când părul creşte, deteriorarea afectează, gradual, fibra capilară pe toata lungimea sa cu diferite grade de deteriorare spre vârfuri. Ideal, tratamentul începe cu şamponul, care poate asigura protecţia şi nutriţia necesare, dar fără să îngreuneze firul de par. Secretul acestui şampon stă în cele şase uleiuri extraordinare, care sunt extrase din flori rare, renumite pentru beneficiile lor specifice:

  • trandafir – regenerare;
  • muşeţel – iluminare;
  • in – fortificare;
  • lotus – catifelare;
  • floare de tiara – hidratare;
  • floarea soarelui – hrănire.

Aşadar… Cine le-a folosit şi ce impresii v-au lăsat? Ce vă pot spune din experienţa mea este că cele două spray-uri bifazice sunt de excepţie. Şi ştiţi că nu o dată m-am plâns de cât de rebel este părul meu. Dar i-am dat de cap! 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.