Lola's Box

Vara este departe de a se încheia, iar acum pare să fie perioada cea mai bună pentru concediu. Şi pentru a ne simţi bine în pielea noastră în vacanţă, nu strică să ne supunem unui tratament anticelulitic. Doar trebuie să arătăm cât mai bine în costumul de baie.

Când ne facem bagajele pentru vacanţă, avem grijă să punem tot ce ne trebuie. Inclusiv o doză consistentă de bună dispoziţie. Iar la aceasta contribuie şi aspectul exterior – nu cred că există femeie care să se simtă confortabil cu “coaja de portocală” la purtător, mai ales pe picioare. Aşa că un tratament anticelulitic poate face minuni şi pentru coapse, şi pentru moralul nostru.

Masează-ţi zilnic picioarele

Obiectivul principal al unui masaj anticelulitic este de a topi grăsimea şi de a reduce aspectul de “coajă de portocală”. Masajul acţionează asupra celulelor de grăsime, ajutându-le să se desprindă de ţesuturi şi să se reabsoarbă în mod eficient în corp. Acest tip de masaj specific se efectuează pe acele zone ale corpului care sunt cel mai predispuse la celulită, precum picioarele. Pentru rezultate cât mai eficiente, picioarele se masează zilnic cu ajutorul unui produs profesional special conceput pentru reducerea celulitei.

În gama de produse Life Care găsim gelul anticelulitic cu mentă BIO cu aplicator. Acesta acţionează local, încălzeşte ţesuturile şi stimulează microcirculaţia datorită cafeinei şi extractului de mentă, reducând vizibil aspectul de coajă de portocală. Datorită noului design al ambalajului – cu bile metalice rotative -, beneficiezi de masaj prin presopunctura care activează circulaţia sanguina şi terminaţiile nervoase. Acţionează în profunzime şi accelerează efectul gelului.

Bea apă cu lămâie

Lămâile ajută la detoxifiere, eliminând corpul de toxinele care cauzează celulita şi retenţia de apă. De asemenea, citricele sunt bogate în bioflavonoide şi vitamina C, ale căror proprietăţi antiinflamatorii şi antioxidante luptă împotriva radicalilor liberi, împiedică descompunerea colagenului şi păstrează depozitele de elastină (care acţionează ca fillere naturale ale pielii).

Bonus: lămâile ajută la restabilirea echilibrului acido-alcalin al organismului, menţinând un pH constant.

Renunţă la sarea rafinată

Poate părea o glumă, dar nu este. Sarea rafinată – aşa-numita sare de masă – este extrem de acidă şi elimină mineralele din organism. În plus, deshidratează masiv, ceea ce creează terenul propice formării celulitei. Iar rafinarea excesivă obligă corpul să depună un efort foarte mare pentru a o asimila. Unde mai pui şi că “ajută” la acumularea toxicinelor în corp. Pentru sănătatea noastră, putem înlocui sarea rafinată fie cu sare de mare (de exemplu, din Marea Celtică), fie cu cea de cristal (de Himalaya) – ambele sunt alcaline, pline de minerale benefice.

PONT PENTRU VACANŢĂ: Cele trei sfaturi de mai sus vor contribui la îmbunătăţirea semnificativă a aspectului picioarelor tale. Şi, pentru că în vacanţe facem şi plimbări lungi, pentru revigorarea picioarelor obosite puteţi încerca Kräuter Komfort Roll cu plante BIO. Stimulează circulaţia sângelui, iar picioarele scapă rapid de acea senzaţie de greutate. Produsul are un complex de plante bio – aloe vera, măsline, rozmarin, lavandă, unt de shea, grâu – care acţionează în profunzime. Piele este tonifiată, iar picioarele uşoare. Şi vă spuns că a fost #triedandtested: nu doar de mine, ci şi de soţul meu (iar el are obiectiv de minimum 10.000 de paşi pe zi).

Puneţi şi ponturile acestea în bagaj şi… Vacanţă plăcută!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.