Lola's Box

Când ai 42 de ani şi te îmbraci în colecţia-capsulă TommyXGigi, parcă începi să întinereşti. Cam aşa s-a petrecut şi cu mine.

Încă de la prezentarea colecţiei, pe care am transmis-o live în miez de noapte, m-am îndrăgostit de câteva piese. Aşteptam cu nerăbdare să apară şi la noi şi nu a trecut mult până când a venit momentul mult aşteptat. Lunea trecută, TommyXGigi intra în magazine, iar joi eram deja la magazinul din Băneasa Shopping City şi probam hainele.

TommyXGigi @ Sibiu

Încă de la intrare, între piesele TommyXGigi şi mine a existat un magnetism aparte. Imediat, ochii mi-au rămas pe capa Gigi Hadid, din lână, cu emblema vulturului. Ştiţi momentul acela când ceva îţi atrage atenţia în magazine şi orice altceva ai proba nu ţi se pare aşa de interesant? Ei bine, şi la mine a fost dragoste la prima vedere.

TommyXGigi, Wool Cape

TommyXGigi, detalii

Cum mă pregăteam de o deplasare la Sibiu, iar prognoza meteo anunţa grade nu tocmai prietenoase, am ales şi puloverul Gigi Hadid Chunky Cable Roll Neck. Îl recunoaşteţi uşor pentru că apare în mai toate fotografiile de promovare a colecţiei TommyXGigi. Puloverul este extrem de călduros şi îţi dă impresia că eşti învăluită într-un nor de lână. Nu ai nici o şansă să răceşti.

 

TommyXGigi @ Sibiu

TommyXGigi @ Sibiu

Poţi vorbi de o colecţie Tommy Hilfiger şi despre Gigi Hadid fără să aduci în discuţie şi o pereche de jeans? Well… Aproape imposibil. Aşa că, pentru că sunt foarte confortabili, am ales şi jeans din colecţia-capsulă pe care fotomodelul american a creat-o împreună cu renumitul designer. Pantalonii mi se potriveau ca o mănuşă – rar mi se întâmplă acest lucru, întrucât eu am 1,64 cm şi mereu am probleme cu lungimea şi croiala. Nu şi acum. Pur şi simplu aveam impresia că pantalonii au fost creaţi special pentru mine. Gigi, Tommy, căruia dintre voi trebuie să-i mulţumesc? 🙂 Nu aş fi crezut că voi purta skinny fit jeans aşa cum este modelul Gigi Hadid Venice RW Kylie.

TommyXGigi @ Sibiu

Se poate ţinută fără o geantă? Nu prea, aşa că am completat acest outfit cu o geanta Gigi Hadid Mini Bucket Shearling. Chiar dacă este micuţă, este extrem de practică. Nici nu vă puteţi închipui câte pot încăpea în ea. Efectul se datorează şi decoraţiunii cu blăniţă din partea inferioară, care dă impresia că sacul nu este foarte adânc. Am uitat cumva de încălţăminte? Nici vorbă. Ghetele cu toc Paola nu sunt din colecţia TommyXGigi, dar mi-au plăcut foarte mult pentru că sunt comode şi se potriveau foarte bine cu ţinuta mea.

TommyXGigi, Mini Bag

Tommy Hilfiger Paola Ankle Boots

Ce vă recomand este că merită să aruncaţi o geană prin magazinele Tommy Hilfiger. Poate nu neapărat pentru cea mai nouă colecţie, dar veţi găsi lucruri de calitate şi foarte confortabile. Ceea ce, în prezent, se întâmplă mai rar. În plus, dacă veţi cumpăra orice piesă Gigi Hadid, veţi primi cadou o geantă, pe care o puteţi personaliza cu kitul de aplicaţii inclus.

TommyXGigi, Gigi's Corner

PS: Ca de obicei, partner in crime a fost Gabriela Dumba.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.