Lola's Box

Pentru sezonul toamnă 2015, Tommy Hilfiger are un nou ambasador global în persoana celebrului tenisman spaniol Rafael Nadal, care va apărea în campaniile de promovare a colecţiilor de lenjerie Tommy Hilfiger, a celor de costume Tommy Hilfiger Tailored şi a parfumului TH Bold.

TOMMY HILFIGER x RAFAEL NADAL, campanie lenjerieCariera lui Rafael Nadal a explodat în 2005, atunci când a cucerit primul său titlu de Grand Slam, pe zgura de la Roland Garros. Au urmat alte opt succese în capitala Franţei, dar şi două la Wimbledon sau US Open şi unul la Australian Open. Stilul de joc, firea deschisă faţă de presă şi fani, exuberanţa specific mediteraneană l-au adus în atenţia mai multor branduri cu care are contracte de imagine.

"Mereu am admirat stilul cool al brandului Tommy Hilfiger, designul tipic american - sofisticat şi uşor de purtat - şi sunt mândru să fiu ambasador." Rafael Nadal
“Mereu am admirat stilul cool al brandului Tommy Hilfiger, designul tipic american – sofisticat şi uşor de purtat – şi sunt mândru să fiu ambasador.” Rafael Nadal

Rafa nu a ascuns niciodată că are o atracţie deosebită pentru creaţiile Tommy Hilfiger, astfel că nu este nici o surpriză că a devenit ambasador global al brandului american. Şi stilul flamboiant al lui Nadal s-a regăsit şi în evenimentul ce a avut loc în Bryant Park din New York – iar scena a fost, cum altfel, un teren de tenis în care Rafael s-a confruntat cu modele echipate în ţinute Tommy Hilfiger.

TOMMY HILFIGER x RAFAEL NADAL, eveniment

Danielle Bernstein, Bryanboy, Constance Jablonski, Chanel Iman, Akin Akman, Noah Mills, Hannah Davis, Arthur Kulkov
Danielle Bernstein, Bryanboy, Constance Jablonski, Chanel Iman, Akin Akman, Noah Mills, Hannah Davis, Arthur Kulkov

TOMMY HILFIGER x RAFAEL NADAL, Chanel ImanColecţia de lenjerie readuce în prim-plan stilul clasic, cu măsuri actualizate, materiale noi şi detalii deosebite. Inovaţiile de design sunt combinate cu materiale premium, astfel că rezultatul este unul sofisticat, durabil şi esenţial pentru confortul de zi cu zi. Pentru colecţia de lenjerie, fotografiile şi clipurile de promovare au fost realizate la Mallorca, la începutul acestui an.

"Suntem de mult timp prieteni, iar Rafael Nadal este un susţinător al brandului. Mereu am fost inspirat de dedicarea şi pasiunea lui pentru sport. Rafael întruchipează un sentiment firesc al eleganţei care exemplifică şi reflectă spiritul brandului nostru - este încrezător, distractiv şi cool." Tommy Hilfiger
“Suntem de mult timp prieteni, iar Rafael Nadal este un susţinător al brandului. Mereu am fost inspirat de dedicarea şi pasiunea lui pentru sport. Rafael întruchipează un sentiment firesc al eleganţei care exemplifică şi reflectă spiritul brandului nostru – este încrezător, distractiv şi cool.” Tommy Hilfiger

În privinţa colecţiei Tommy Hilfiger Tailored, caracteristicile acestei sunt siluetele suple, croiala modernă şi texturile bogate. Pe lângă participarea la evenimente exclusiviste din SUA, Asia şi Europa, Rafael Nadal va susţine şi promovarea propriului parfum pentru Tommy Hilfiger, TH Bold, care reprezintă puterea şi vitalitatea unui sportiv dornic de victorie.

TOMMY HILFIGER x RAFAEL NADALPrintre companiile pentru care Rafael Nadal a fost imagine se numără Kia (auto), Nike (echipament sportiv), Babolat (rachete de tenis), Quely (dulciuri), Richard Mille (ceasuri) sau PokerStars (pariuri online).

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.