Lola's Box

Într-o lume dominată de negru şi de culori terne, Oriflame ne propune o schimbare care poate fi sinonimă cu o revoluţie: alb. Şi pentru ca această propunere să fie una şi mai tentantă, de nerefuzat chiar, ne oferă şi cel mai nou brand de make-up: The ONE.

The ONEAndreea Raicu, imaginea brandului în România, şi Mihai Călin, maestrul de ceremonii, au pregătit punctul culminant al evenimentului de lansare. Designerul Stephan Pelger a oferit un spectacol inedit pentru invitaţii Oriflame: pe un podium alb imaculat, acesta a prezentat rochii albe din colecţia sa aniversară, pentru care a folosit accesorii viu colorate semnate Laura8 şi produsele The ONE. Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul Oriflame, Oana Dinculescu.

Colecţia aniversară Stephan PelgerAlbul, baza oricărui joc de culoare, a scos minunat în evidenţă versatilitatea colecţiei de make-up The ONE, inspirată din ultimele trenduri în modă. Seara a culminat cu momentul în care una dintre rochii a fost transformată inedit chiar de mâna creatorului, cu spray-uri colorate, într-un joc elegant al luminilor.

The ONE by OriflameColecţia versatilă de machiaj, aşa cum o descrie ambasadoarea Andreea Raicu, a încântat invitaţii, care, pe tot parcursul serii, au testat produsele în exclusivitate. Produsele The ONE sunt disponibile pe piaţă din luna aprilie.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “The power of white by The ONE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.