Lola's Box

Confortul la birou este unul din dezideratele oricărui angajat şi cine a avut ocazia să viziteze spaţiile The Grand Offices ştie că acestea sunt unele dintre cele mai apreciate de către companii. Şi pentru că este un promotor al conceptului “fine living at work”, The Grand Offices te invită un exerciţiu de inspiraţie şi unicitate.

Te-ai gândit vreodată care este ritualul plăcerii la birou? Hai, nu te ascunde, pentru că ştiu că fiecare dintre noi are o anumită idee despre ceea ce şi-ar dori de la spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea şi despre ce anume l-ar face să se simtă confortabil. Aşa că, fără alte introduceri, iată ce propunere îţi face The Grand Offices:

  • alege o fotografie sugestivă de la birou, în care să surprinzi momentul cu ceea ce este confortabil pentru tine;
  • însoţeşte-o de hashtagurile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors;
  • înscrie-te în concurs.

The Grand, ansambluPoţi câştiga premii tentante şi asta pentru că The Grand Offices susţine ideea unei vieţi trăite frumos, având grijă ca orele petrecute la birou să se echilibreze cu ore de răsfăţ, care să-ţi ofere energie.

Dacă nu ai nici o idee pentru că te-am luat prea din scurt, gândeşte-te că poate fi pauza de cafea în compania colegilor de birou. La fel de bine poate fi contemplarea unui tablou care te inspiră sau fotografia de pe birou a unei persoane dragi. Într-o eră a tehnologiei, în care presa electronică este prezentă pretutindeni, răsfoirea unei reviste – eu încă mai ador mirosul hârtiei şi al printului – poate reprezenta acel moment special de la job. Sau ce spui de udatul florilor – ce atmosferă veselă creează acestea în birou – ori de aprinderea unor beţişoare parfumate.

Nu uita să dai de veste prietenilor să-ţi voteze imaginea, ceea ce te va ajuta să câştigi unul din premiile lunare pe care le oferă The Grand Offices şi care au darul de a contracara “uitarea de sine”, o stare omniprezentă din cauza ritmului nebunesc în care ne desfăşurăm viaţa.

Fine living at work“Numeroase studii au demonstrat că un mediu plăcut la birou determină angajaţii să aibă o atitudine pozitivă vis-à-vis de orele de muncă, să devină mai relaxaţi, mai eficienţi şi mai creativi. Ne face plăcere să facem activităţi de pionierat, aşa cum este această iniţiativă prin care susţinem conceptul de fine living at work şi nu mă gândesc la o viaţă de lux, ci la un mediu cât mai confortabil atât la nivel de spaţiu, cât şi în ceea ce priveşte confortul emoţional”, a declarat Oana Mocanu, sales & marketing manager The Grand.

De-a lungul perioadei de concurs (3 noiembrie-3 decembrie) vor avea loc două sesiuni de premiere, la 25 noiembrie şi la 10 decembrie, iar premiile oferite de The Grand Offices sunt mai mult decât atractive:

  • Premiul I – o schimbare de look (make-up, hairstyle, consiliere stil personal şi o sesiune foto)
  • Premiul II – trei abonamente la Worldclass Health Academy at The Grand;
  • Premiul III – două sesiuni de răsfăţ în cadrul Elysee Retreat – The Grand Avenue.

Aşa că nu mai sta pe gânduri şi nu trebuie decât să crezi în şansa ta. Deci… Pentru tine, care este ritualul plăcerii la birou?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.