Lola's Box

Ce faci când eşti invitat la The Grand Brunch, aştepţi să te bucuri de o ieşire la aer, dar natura trimite o ploaie ca-n “Şapte Păcate”? Ignori vremea, mergi mai departe şi descoperi cum un brunch în compania unor persoane dragi este antidotul perfect împotriva zilelor ploioase.

The Grand & Friends Brunch, ambianţăÎntr-o dimineaţă de joi, când week-endul începe să ne dea târcoale, The Grand Avenue a organizat brunchul cu ocazia lansării ediţiei de primăvară-vară a revistei The Grand Magazine. Şi pentru că vremea nu ne-a dat voie să stăm afară, toată lumea s-a mutat în atmosfera destinsă a restaurantului Champions din cadrul JW Marriott.

This slideshow requires JavaScript.

Vedete din showbiz, trendsetters, jurnalişti, bloggeri şi oameni de opinie au inaugurat seria tematică “The Grand & Friends Brunch”, o suită de evenimente pe care The Grand Avenue o va organiza periodic pentru a reuni oameni cu pasiuni comune. Astfel, aceştia se vor găsi în decorul potrivit pentru a socializa şi pentru a împărţi un univers comun ca interes.

Adina Halas Hungeanu
Adina Halas Hungeanu

Şi pentru că “The Grand & Friends Brunch” a însemnat lansarea noului număr The Grand Magazine – un omagiu adus esteticii vieţii -, nu pot să nu vă dezvălui câteva detalii din sumar. Invitaţia pe care o lansează revista este aceea de a descoperi fericirea în lucrurile mărunte, simple, dar fermecătoare. Cât despre modă, veţi fi surprinşi să descoperiţi cum se poate ca noţiunea de vintage să se transforme într-una de forward.

Tatiana Enuţeanu & Anne & Oana Mocanu
Tatiana Enuţeanu & Anne & Oana Mocanu

“The Grand Magazine s-a născut din dorinţa de a dărâma barierele imaginare dintre client şi brandurile de lux pe care le găzduim în «casă». Astfel, publicul intră în contact cu cele mai interesante subiecte din modă, cu informații despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum şi cu şedinţe foto spectaculoase şi cu cele mai cunoscute branduri la nivel internaţional – Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino”, a declarat Oana Mocanu, sales & marketing manager The Grand.

Tatiana Ernuţeanu (PR Specialist) & Oana Mocanu (The Grand)
Tatiana Ernuţeanu (PR Specialist) & Oana Mocanu (The Grand)

Redactorul-şef The Grand Magazine, Tatiana Ernuţeanu, consideră că noul număr este în perfectă armonie cu sezonul actual. “Este ludic şi plin de culoare, alternează articolele de modă cu poveşti şi interviuri captivante şi este suficient de vivid încât să fie un companion plin de inspiraţie în călătoriile estivale. Mai presus de toate, oferă emoţie, ceea ce eu cred că este singurul ingredient ce poate face ca un moment, o experienţă, un produs să rămână în memorie.”

This slideshow requires JavaScript.

Printre vedetele prezente la “The Grand & Friends Brunch” s-au numărat Livia Graur, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Livia Dilă, Maria Radu, Adina Halas Hungeanu, Tily Niculae, Simona Elena Ţăranu, Ioana Silistaru, Ovidiu Mureşanu, Carmen Negoiţă, Nuami Dinescu, Monica Colceriu, regizorul Blair Deutsch şi Dr. Ovidiu Peneş.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.