Lola's Box

A trecut ceva vreme de când nu v-am mai povestit nimic despre MustaeV, dar acest lucru nu a depins de mine, ci de “draga” noastră Poşta Română. Dar “cele rele să se spele”, cum era o vorbă din “Amintirile” lui Creangă şi să vorbim despre frumos: setul de pensule Easy Go Kowonhye.

Se mai întâmplă, din când în când, să ai nevoie de o anumită pensulă pentru makeup şi să nu o găseşti. Fie pentru că nu mai ştii unde ai pus-o ultima dată, fie pentru că le ţii pe toate la un loc şi s-a pierdut printre celelalte. Cum ar fi să le ai pe cele esenţiale reunite într-un etui frumos şi elegant, care să aibă şi oglindă? Ei bine, cam aşa este setul de pensule Easy Go Kowonhye de la MustaeV.

Colaborarea dintre compania sud-coreeană şi renumitul makeup artist Kowonhye s-a materializat în peste 20 de pensule diferite. Pe lângă experienţa de makeup artist ce acoperă un sfert de secol, Kowonhye şi-a făcut un nume şi pe platourile de filmare, acolo unde a realizat machiajul pentru diferite producţii TV sau de cinema. Pensulele realizate cu ajutorul tehnologiilor MustaeV sunt recomandate atât pentru profesioniştii în makeup, cât şi pentru noi, să le folosim acasă.

Ce mi-a plăcut la setul de pensule Easy Go Kowonhye? Aş începe cu etuiul. Al meu este de culoare albă – mai este disponibil pe o nuanţă de roz pudrat – şi este uşor de folosit, în primul rând datorită dimensiunilor compacte. Fie că pleci în concediu şi vrei totuşi să ai un minim de makeup la tine, fie că vrei să-ţi schimbi machiajul peste zi – poate de la muncă ieşi în oraş? -, setul este ideal pentru a nu ocupa mult spaţiu în geantă.

Apoi, în set ai chiar tot ce ai nevoie pentru a-ţi realiza sau reîmprospăta machiajul. Adică:

  • pensulă portabilă pentru buze – cu capac detaşabil, ceea ce o face potrivită şi pentru a fi folosită individual; păr Taklon / lungime totală 17,7 cm / lungime păr 0,9 cm / lăţime păr 0,6 cm;
  • pensulă pentru tuş de ochi – vârful pensulei permite definirea cu precizie a formei ochiului; păr Taklon / lungime totală 12,7 cm / lungime păr 1,1 cm / lăţime păr 0,3 cm;

  • pensulă pentru sprâncene – cu un vârf ferm, dar flexibil, este tipul de pensulă care permite definirea naturală a sprâncenelor; păr zibelină / lungime totală 12,7 cm / lungime păr 1,1 cm / lăţime păr 0,5 cm;
  • pensulă mică pentru pleoape – cu un pămătuf moale şi elastic, este ideală pentru aplicarea fardului de pleoape; păr veveriţă de pin / lungime totală 12,5 cm / lungime păr 1 cm / lăţime păr 1 cm;

  • pensulă pentru blush – păr capră / lungime totală 13 cm / lungime păr 3 cm / lăţime păr 3 cm;
  • pensulă pentru fond de ten – moale şi foarte elastică, este potrivită pentru utilizare cu fondul de ten lichid sau cremă; păr Taklon / lungime totală 13 cm / lungime păr 2,7 cm / lăţime păr 2 cm.

Cum mă înţeleg cu setul Easy Go Kowonhye? De exemplu, pensula pentru fond de ten a devenit “undisputed champion”. Se înţelege perfect cu fondul de ten Givenchy pe care îl utilizez în această perioadă. Şi, chiar dacă nu-mi place să desperechez setul, mai iau cu mine, din când în când, şi pensula pentru ruj, atunci când folosesc culoare din paleta MustaeV.

Chiar dacă este un set “travel-size”, eu îl folosesc zi de zi de când l-am primit. Şi credeţi-mă că am o colecţie de minimum 50 de pensule. Din păcate pentru ele 🙂 , au rămas uitate în pouch-ul lor. Acum am observat că s-a aşezat praful peste ele. În plus, în setul Easy Go Kowonhye este inclus câte un cap protector pentru fiecare pensulă în parte.

Şi ceva în plus…

Capătul pensulelor este realizat din diferite tipuri de păr, natural sau sintetic (Taklon este denumirea generică pentru fibra sintetică de cea mai bună calitate, care se utilizează şi la pensule de pictură). Coada pensulei este din lemn de mesteacăn. Fiecare pensulă trece printr-un proces de producţie care include 32 de faze şi care este realizat în aceeaşi fabrică, de la “hairdressing” până la ambalare şi sterilizare. De-a lungul acestui proces, fiecare pensulă este supusă unui număr de şapte inspecţii şi tot atâtea verificări ale calităţii. La final, pensulele trec printr-un proces de sterilizare ce este utilizat de producătorii de echipamente medicale, pentru a exista certitudinea că nici o pensulă nu poartă bacterii la momentul expediţiei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.